Mona Moisala

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mona Moisala

Mona Moisala

Valovoimainen aivotutkimuksen asiantuntija

Mona Moisala on psykologian tohtori, jonka intohimona on tieteen popularisointi ja aivotutkimuksen tutuksi tekeminen suurelle yleisölle. Moisala tutki väitöskirjatyössään aivojen tietojenkäsittelyyn liittyviä ilmiöitä, kuten muistia ja tarkkaavaisuutta. Hän on selvittänyt muun muassa sitä, mitä aivoissa tapahtuu kun aivot ylikuormittuvat liiasta tiedosta ja sitä, miten informaatioähky vaikuttaa keskittymiskykyyn. Hän on myös kirjoittanut aiheesta kansantajuisen kirjan "Keskittymiskyvyn elvytysopas" yhdessä Professori Minna Huotilaisen kanssa. Nykyään Mona toimii kouluttajana ja luennoijana, ja hän auttaa ihmisiä tekemään työtään aivoystävällisemmin.

Monan tavoitteena on kääntää tieteellisen tutkimuksen tuottama tieto ymmärrettävälle kielelle, niin että sen merkitys ihmisten arkipäiväiseen elämään selkenee. Tarinoita ja arjen esimerkkejä käyttäen hän tekee näkyväksi sen, miten ihmisaivojen erityisominaisuudet vaikuttavat kaikkeen mitä teemme, ja koemme. Meillä kaikilla on aivot, mutta meistä harva tietää niistä tarpeeksi! Ymmärrys aivojen toiminnasta auttaa meitä kehittämään omaa ajatteluamme, viestimään tehokkaammin ja ymmärtämään vaikkapa murrosikäisen lapsemme tunnemyrskyjä.

Mona on esiintynyt julkisessa mediassa asiantuntijana lukuisissa eri yhteyksissä, ja esitelmöinyt aivoista monenlaisille eri yleisölle yritysjohtajista opettajiin. Mona on kysytty puhuja, jonka esitelmät ovat sekä tieteellisesti päteviä että yleisöä viihdyttäviä.

Uran kohokohdat:

- Psykologian tohtoriksi väittely 2017
- Ensimmäinen populaaritieteellinen teos "Keskittymiskyvyn elvytysopas" 2018
- Kirjan "Lapset, nuoret ja älylaitteet" -toimittaminen 2019

Monan luentojen aiheita:

- Aivoterveys modernissa työelämässä
- Aivoystävällinen johtaminen
- Tunneaivot työyhteisössä
- Lasten ja nuorten aivojen kehitys älylaiteaikakaudella
- Aivoystävällinen viestintä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mona Moisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu