Kari Aihinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kari Aihinen

Kari Aihinen

Suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla

Kari Aihinen tunnetaan erityisesti MTV3-kanavan Kaappaus keittiössä -ohjelmasta. Siinä Kari on suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla, matkustaen joka viikko yhteen tavalliseen suomalaiseen perheeseen laittamaan ruoka-asiat kuntoon. Kari tunnetaan myös suosituista Kokkisodasta, Illallinen äidille ja Masterchef ohjelmista.

Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2019 ja pyörittää tällä hetkellä eläväistä Roster-ravintolaa Turussa.

Kari omaa vahvan urheilutaustan ja hän horjuikin pitkään kokin ammatin ja salibandy-valmentajan uran välillä. Kahden ammatin yhdistäminen oli kuitenkin hankalaa: valmentajan töitä piti tehdä päivisin, kokin iltaisin, jopa öisinkin. Pelireissut pitivät pois keittiöstä, eivätkä työnantajat tykänneet. Lopulta Kari teki valinnan, ja ruoka voitti urheilun.

Ravintola-alan opintojen jälkeen Kari aloitti Turussa työt Aura Golfissa, ja sieltä hän siirtyi Pizzeria Dennikseen, jossa työskenteli neljä vuotta. Dennikseltä hän vaihtoi kylpylähotelli Caribiaan, ja sieltä tie vei Helsinkiin. Helsingissä hän on työskennellyt muun muassa Radisson SAS Plazassa ja Chez Dominiquessa. Savoyhin hän päätyi vuoden 2000 alusta.

Kari on myös tehnyt urallaan viisi keittokirjaa Matkalla huipulle, Kaappaus keittiössä, Kape 24/h, Kapen parhaat, Kape ja Jaska mestari otteessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kari Aihinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu