Kari Enqvist

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kari Enqvist

Kari Enqvist

Tiede ja sen yhteiskunnalliset vaikutukset, maailmankuva ja ihmisyys

Kari Enqvist on kosmologian professori Helsingin yliopistossa, tällä hetkellä hän toimii akatemiaprofessorina. Hän on aktiivinen tutkija, joka on toiminut paljon myös ulkomailla mm. CERN:issä Genevessä, Yhdysvalloissa ja Kööpenhaminassa.

Kari on kirjoittanut 9 tiedettä ja tieteellistä maailmankuvaa popularisoivaa teosta. Vuonna 1999 hän sai Tieto-Finlandia-palkinnon teoksellaan &quotOlemisen Porteilla&quot. Kirjallisen työn ohella hän on pitänyt yleistajuisia esitelmiä sekä ollut mukana usein radion ja television tiedeohjelmissa. Hän on esiintynyt monissa tieteidenvälisissä seminaareissa ja on vakioesiintyjä Tieteen päivillä.

Omien sanojensa mukaan Kari puhuu &quottieteestä ja sen yhteiskunnallisista vaikutuksista, tieteen ja uskonnon suhteesta, maailmankuvasta ja ihmisyydestä&quot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kari Enqvist, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.