Karri Kivi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Karri Kivi

Karri Kivi

Mestareiden tekijä (Ässät ja U20-maajoukkue)

Karri Kivi on palkittu huippuvalmentaja, joka tietää kuinka koota voittava joukkue ja mitä menestykseen vaaditaan. Pitkän jääkiekkouransa lisäksi hän on tehnyt valmentajana loistavaa tulosta mm. johtamalla Porin Ässät Suomen mestaruuteen kaudella 2012- 2013 sekä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen maailmanmestaruuteen vuonna 2014. Karri on palkittu urallaan Kalevi Numminen -palkinnolla kauden parhaana valmentajana sekä Kalen kannulla merkittävästä kiekkoteosta.

Karrille tärkeintä valmentajana on saada joukkueesta kaikki irti. Hän uskoo konkreettisiin tekoihin sekä asenteen merkitykseen ja tietää menestyksen vaativan paljon työntekoa ja periksiantamattomuutta sekä taitavaa johtamista. Johtajuuden muuttuessa on muututtava mukana. Lukuisat arjen ristiriidat vaativat jatkuvaa kehittymistä johtajana.

Karrin luentojen teemoja ovat mm. valmentaminen, voittavan joukkueen menestyksen kulmakivet sekä tiimin johtaminen menestykseen. Karrin suora ja rakentava tapa esittää asiat ja puhua menestysten avaimista sekä voittavan joukkueen kulmakivistä omakohtaisten esimerkkien kautta ovat saaneet paljon kiitosta yleisöltä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Karri Kivi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.