Työhyvinvointimuotoilu

Laurea-ammattikorkeakoulu, Useita paikkakuntia
Kesto
Puoli vuotta tai vuosi
Seuraava toteutus
Tilauskoulutus katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Puoli vuotta tai vuosi
Seuraava toteutus
Tilauskoulutus katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Työhyvinvointimuotoilu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Uniikki Työhyvinvointimuotoilu® lisää hyvinvointia

Laurea-ammattikorkeakoulu on kehittänyt uniikin Työhyvinvointimuotoilu® -palvelun. Työhyvinvointimuotoilu -projektissa kehitetään yhdessä yrityksen työntekijöiden kanssa kokonaisvaltaisesti työhyvinvointiin vaikuttavia toimintatapoja ja prosesseja. Työhyvinvointimuotoilun keskiössä ovat organisaatiokulttuuri, johtaminen, esihenkilötyö, työn tekemisen tavat ja prosessit sekä tiimityö ja vuorovaikutus. Tuloksena on sekä työhyvinvoinnin että esimerkiksi palveluprosessin kehittyminen.

Työhyvinvointimuotoilun projektisuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Projekteista tehdään myös vaikuttavuuden arviointi.   
 
Työhyvinvointimuotoilu® -palveluun ovat luottaneet jo useat yritykset ja organisaatiot, kuten Helsingin kaupunki, Folkhälsan, Pelastusarmeija, Enersense Oy, Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy ja Kustannusosakeyhtiö Otava.

Työhyvinvointimuotoilu® kehittää merkittävästi yrityksen pito- ja vetovoimaa sekä kehittää yrityksen työnantajabrändiä. Kukapa ei haluaisi työskennellä yrityksessä, jossa työntekijöiden hyvinvointia ja osaamisen hyödyntämistä arvostetaan. Yhdessä Laurean asiantuntijoiden kanssa tehtävä kehittämistyö antaa yrityksille erinomaiset valmiudet toteuttaa tulevat työntekijäkeskeiset kehittämisprojektit itsenäisesti.  

Haluatko kuulla lisää yhteistyömahdollisuuksista? Seuraavat työhyvinvointimuotoiluprojektit on mahdollista aloittaa Laurean kanssa keväällä 2024.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointimuotoilu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Tilauskoulutus

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kouluttaja

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointimuotoilu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Laurea tarjoaa korkeakoulutasoisia koulutuksia, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Olemme mukana organisaatioiden henkilöstön oppimisessa ja osaamisen kasvussa vaativampiin tai muuttuneisiin työtehtäviin organisaation tilanteen muuttuessa. Tarjoamme räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yrityksen tarpeisiin pohjautuen sekä eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia, joissa...

Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu