Karita Tykkä

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Karita Tykkä

Karita Tykkä

Terveys ei ole koskaan kiinni vain yhdestä osa-alueesta

Karita Tykkä rakastaa elämää, kehon ja mielen terveyttä ja on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tutkija. Hänen luennoissaan ja juonnoissaan uhkuvat energisyys, lämpö, läsnäolo ja hänellä on ote, joka pitää kuulijan otteessaan koko matkan ajan.

Karita Tykkä on kokenut juontaja ja juontanut tv-ohjelmia, erilaisia tapahtumia, haastatellut ja ollut itse haastatteluissa lukuisia kertoja. Häntä on aina kiehtonut myös mielen voima ja puhuu luennoillaan paljon myös ajatuksen ja mielen voimasta, irti päästämisestä sekä oman tarinan merkityksestä. Lisäksi Karita tunnetaan yrittäjänä, somatic pilates ohjaajana, hengitysvalmentajana, meditaatio-ohjaajana, life coachina, psyykkisenä valmentajana ja holistisena ravintovalmentajana.

Karitan mielestä terveys ei ole koskaan kiinni vain yhdestä osa-alueesta, vaan vaatii kokonaisuuden huomioimisen. Hänen mielestään ilman terveyttä meillä ei ole mitään- on kyse sitten liikemaailmasta tai henkilökohtaisesta elämästä. Kaikki on energiaa ja lähtee ajatuksesta, siksi Karitan luennoissa puhutaan paljon energiasta, ajatuksista ja fiiliksestä. Karitan luennoissa puhutaan usein tunteista. Hän avaan näkemystään miksi tulosta tärkeämpää on tunne, jota tavoittelemme.

"Emme oikeastaan tavoittele numeroa, tilastoa tai titteliä, vaan tunnetta, jonka kuvittelemme päämäärän tavoitettua saavuttavamme". Tuloksia hyvällä fiiliksellä -luennolla Karita puhuu filiksestä, tuntemuksista, onnistumisen merkityksestä, inspiraatiosta ja visualisoinnista, jotka vievät nopeammin ja positiivisemmin kohti päämäärää – olipa sitten kyse terveydestä, painonhallinnasta tai muista tavoitteista.

Karita Tykkä on helposti lähestyttävä, vakuuttava, varma ja avoin puhuja. Hän ei vaan "pönötä" powerpointin edessä lavalla, vaan tuo eläväisellä esiintymisellään energisen ja elinvoimaisen tuulahduksen inspiraation tilaisuuteen.

Karita Tykän voi tilata ohjaamaan myös treenin: esimerkiksi pilatesta, kehonhuoltoa tai ohjatun palauttavan rentoutumishetken hengitysharjoituksineen. Luennot voivat aiheesta riippuen olla myös osallistavia tai valmentavia.

Aiheet esimerkiksi

  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Stressinhallinta – holistisesti
  • Tuloksia hyvällä fiiliksellä
  • Ilo, elämän supervoima
  • Energisen elämän avaimet
  • Tapojen anatomia – kuinka automatisoida eteenpäin vievät askeleet
  • Minä 2.0 – paras versio minusta
  • Itsetuntemus – avain omannäköiseen elämään

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Karita Tykkä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu