Karita Tykkä

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Karita Tykkä

Karita Tykkä

Terveys ei ole koskaan kiinni vain yhdestä osa-alueesta

Karita Tykkä rakastaa elämää, kehon ja mielen terveyttä ja on intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tutkija. Hänen luennoissaan ja juonnoissaan uhkuvat energisyys, lämpö, läsnäolo ja hänellä on ote, joka pitää kuulijan otteessaan koko matkan ajan.

Hän on kokenut juontaja ja juontanut tv-ohjelmia, erilaisia tapahtumia, haastatellut ja ollut itse haastatteluissa lukuisia kertoja. Häntä on aina kiehtonut myös mielen voima ja Karita puhuu luennoillaan paljon myös ajatuksen ja mielen voimasta, irti päästämisestä sekä oman tarinan merkityksestä.

Karitan mielestä terveys ei ole koskaan kiinni vain yhdestä osa-alueesta, vaan vaatii kokonaisuuden huomioimisen. Hänen mielestään ilman terveyttä meillä ei ole mitään- on kyse sitten liikemaailmasta tai henkilökohtaisesta elämästä. Kaikki on energiaa ja lähtee ajatuksesta, siksi Karitan luennoissa puhutaan paljon energiasta, ajatuksista ja fiiliksestä. Karitan luennoissa puhutaan usein tunteista. Hän avaan näkemystään miksi tulosta tärkeämpää on tunne, jota tavoittelemme.

&quotEmme oikeastaan tavoittele numeroa, tilastoa tai titteliä, vaan tunnetta, jonka kuvittelemme päämäärän tavoitettua saavuttavamme.&quot Tuloksia hyvällä fiiliksellä –luennolla Karita puhuu filiksestä, tuntemuksista, onnistumisen merkityksestä, inspiraatiosta ja visualisoinnista, jotka vievät nopeammin ja positiivisemmin kohti päämäärää – olipa sitten kyse terveydestä, painonhallinnasta tai muista tavoitteista.

Karita on helposti lähestyttävä, vakuuttava, varma ja avoin puhuja. Hän ei vaan &quotpönötä&quot powerpointin edessä lavalla, vaan tuo eläväisellä esiintymisellään energisen ja elinvoimaisen tuulahduksen inspiraation tilaisuuteen.

Luentoaiheita:

- Energinen ja elinvoimainen elämä/työyhteisö/tiimi/nainen

- Mieli – ajatusten ja asenteen voima.

- Homeostaasi – terveyden salat.

- Rytmi, rutiini ja motivaatio – avaimet pysyvään muutokseen

- Stressinhallinta – holistisesti.

- Tuloksia hyvällä fiiliksellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Karita Tykkä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu