Mandimai Sundberg

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mandimai Sundberg

Mandimai Sundberg

Nuorten tapahtumissa puheet, juontotyöt ja meet&greet

Mandimai Sundberg on 22-vuotias ja yksi nuorten suosikki vaikuttajista Instagramissa, YouTubessa, Snapchatissa sekä TikTokissa!

Mandi on persoonana erittäin lähestyttävä ja onkin monen nuoren isosiskomainen esikuva. Mandi saa helposti omat faninsa liikkeelle esimerkiksi erilaisiin meet & greet tapahtumiin ja osaa puhutella nuorempaa yleisöä heille sopivalla lähestymistavalla.

Hän on myös julkaissut kirjan nimeltä &quot//Kamukirja//&quot, joka nousi hetkessä yhdeksi suosituimmaksi lasten- ja nuorten kirjaksi.

Esimerkit:

**Yhteiskunnan asettamat paineet nuorille- luento**

- Mandimai on itse palanut loppuun lukiossa ja sairastunut nuorempana syömishäiriöön. Hän haluaa vähentää nuorten kokemaa painetta, jota yhteiskunta heille luo.

**Työ tubettajana- luento**

- Mandimai on itse työllistänyt itsensä jo nuorella iällä seuraamalla rohkeasti omia unelmiaan. Hän haluaa kannustaa nuoria siihen, ettei kaikkea tarvitse tehdä kuten muut.

**Meet & greet- tapahtumat**

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mandimai Sundberg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.