Martti Lehto

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Martti Lehto

Martti Lehto

Kyberturvallisuuden huippuasiantuntija

Martti Lehto toimittuaan 30 vuotta ilmavoimissa keskeisissä tiedustelun, valvonnan ja johtamisen suunnittelu- ja kehittämistehtävissä on nyt viimeisten 10 vuoden aikana fokusoitunut Jyväskylän yliopistossa kyberturvallisuuden tutkimukseen ja opetukseen. Kyberturvallisuuden professorina hän tutkii ja opettaa kyberturvallisuutta laaja-alaisena ilmiönä yhteiskunnassa kansalaisten, elinkeinoelämän ja julkisen sektorin näkökulmasta. Hän tarkastelee kyberturvallisuutta mm. erilaisissa organisaatioissa, ilmailussa, sosiaali- ja terveydenhuollossa, digitalisaatiossa (mm. tekoäly-ympäristössä) sekä sotilaallisessa toimintaympäristössä.

Hän korostaa, että kyberturvallisuus on kaikkialla. Niin kansalaisten arki kuin yhteiskunnan elintärkeät toiminnat ovat riippuvaisia tietoverkoista, tietojärjestelmistä ja digitaalista palveluista. Niitä tulee kehittää Security-by-Design -periaatteella. Hänen mukaansa kyberturvallisuus on jokaisen vastuulla ei vain alan ammattilaisten työtä.

Martti Lehdon luentoaiheita ovat: Kyberturvallisuus digitaalisessa maailmassa, kyberturvallisuusuhat ja -riskit, kyberturvallisuuden tuottaminen ja rakentaminen, kansalaisen kyberturvallisuus, kyberturvallisuus sosiaali- ja terveydenhuollossa, kyberturvallisuus ilmailussa, tekoäly ja kyberturvallisuus, kyberturvallisuusstrategiat ja strategiset ratkaisut, kybersodankäynti, kybertiedustelu, hybridisodankäynti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Martti Lehto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.