Martti Lehto

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Martti Lehto

Martti Lehto

Kyberturvallisuus on kaikkialla

ST Martti Lehto, eversti evp. toimii tutkimusjohtajana Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnassa erityisalanaan kyberturvallisuus. Hän on myös ilma- ja kybersodankäynnin dosentti Maanpuolustuskorkeakoulussa. Martilla on yli 40 vuoden kokemus johtamis- ja tietojärjestelmien kehittämisestä ja niiden turvallisuudesta, joilta aloilta hänellä on yli 200 julkaisua, tutkimusraporttia ja artikkelia. Häntä kuullaan säännöllisesti asiantuntijana Eduskunnan eri valiokunnissa.

Martti on kirjoittanut yli 10 tietokirjaa ja luennoi säännöllisesti sekä kotimaassa että ulkomailla. Maaliskuussa 2022 hän sai työstään kansainvälisen Cyber Security Nordic Award 2022 -tunnustuspalkinnon. Vuodesta 2001 lähtien Martti on toiminut Sotilasaikakauslehden vastaavana päätoimittajana.

Puhujana Martti on innostava ja haastaa kuulijoitaan digitalisaatiosta ja sen käytöstä. Puhuessaan kyberturvallisuuden uhkista ja riskeistä hän antaa myös ohjeita, kuinka yksilöt ja organisaatiot voivat toimia turvallisesti kyberympäristössä.

Turvallisuus on entistä korostuneempi tänä aikana. Tutkimusjohtajana hän tutkii ja opettaa kyberturvallisuutta laaja-alaisena ilmiönä yhteiskunnassa kansalaisten, elinkeinoelämän ja julkisen sektorin näkökulmasta. Hän tarkastelee kyberturvallisuutta mm. erilaisissa organisaatioissa, ilmailussa, sosiaali- ja terveydenhuollossa, digitalisaatiossa sekä sotilaallisessa toimintaympäristössä.

Martti on perehtynyt ilma- ja kybersodankäyntiin erityisesti Venäjä-Ukraina sodan kontekstissa. Droneista ja kyberoperaatioista onkin tullut uusi yhteiskuntien elintärkeisiin toimintoihin vaikuttava tekijä.

Aiheet esimerkiksi

 • Kansalaisen kyberturvallisuus – mitä sinun tulee tietää kyberturvallisuudesta
 • Kriittisen infrastruktuurin kyberturvallisuus
 • Kyberturvallisuuden johtaminen
 • Kyberturvallisuusosaaminen Suomessa ja sen kehitysnäkymiä
 • Kybersodankäynnin periaatteita
 • Kybertiedustelun periaatteita
 • Kybersodankäynti Venäjän-Ukrainan sodassa
 • Venäjän suurvaltapolitiikan taustaa
 • Ilmasodankäynti Venäjän-Ukrainan sodassa
 • Kyberturvallisuus merikaapeliverkostossa
 • Dronet – uusi sodankäynnin paradigma
 • Dronet kybertoimintaympäristössä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Martti Lehto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu