Aapo Cederberg

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Aapo Cederberg

Aapo Cederberg

Tunnettu kyberturvallisuuden asiantuntija.

Aapo Cederberg korostaa, että kyberturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää valtion itsenäisyydelle, turvallisuudelle ja hyvinvoinnille. Hän tietää, että kyberturvallisuuden ymmärtäminen on modernin organisaation kilpailutekijä. Eri tahojen on tehtävä yhteistyötä ja kyberturvallisuuden kehittäminen tarvitsee koko yhteiskunnan panostuksen. Cederbergin mukaan Suomessa ei ole vielä tullut esiin merkittäviä kyberhyökkäyksiä ja on vaara, että emme osaa varautua tulevaisuuden uhkakuviin. On ymmärrettävä, että se mitä maailmalla tapahtuu vaikuttaa myös Suomeen.

Cederbergin luentoaiheita ovat: Venäjä-analyysi, johtaminen, strategisen tason kyberanalyysi organisaatioille, kyberturvallisuus yritysten kilpailutekijänä ja yhteiskunnan kokonaisturvallisuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aapo Cederberg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.