Aapo Cederberg

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Aapo Cederberg

Aapo Cederberg

Tunnettu kyberturvallisuuden asiantuntija

Aapo Cederberg on Cyberwatch Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Associate Fellow Geneva Centre for Security Policy:ssa (GCSP). Aikaisemmin hän on työskennellyt Genevessä GCSP:ssä Suomen lähettämänä asiantuntijana ja opettajana sekä Puolustusministeriössä eri tehtävissä, kuten strategisen suunnittelun johtajana ja Turvallisuuskomitean pääsihteerinä. Puolustusvoimissa Eversti Cederberg on toiminut kotimaassa ja ulkomailla eri tehtävissä.

Aapo Cederberg korostaa, että kyberturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää valtion itsenäisyydelle, turvallisuudelle ja hyvinvoinnille. Hän korostaa, että kyberturvallisuuden ymmärtäminen on modernin organisaation menestystekijä. Hallituksilla ja yrityksen johdolla on erityinen vastuu kyberturvallisuudesta huolehtimisesta, EU:n NISC2- ja CER-direktiivien vaatimusten mukaisesti. Suomalaisen kyberturvallisuuden kehittäminen tarvitsee koko yhteiskunnan panostuksen. Julkishallinnon ja yksityisen sektorin yhteistyön merkitys korostuu entisestään kiristyneessä kansainvälisessä tilanteessa.

Cyberwatch Finland tuottaa strategista kybertilannekuvaa, joka muodostetaan johtavien asiantuntijoiden toimesta erityisesti suomalaisille päättäjille hyödyllisiksi havainnoiksi ja johtopäätöksiksi sekä osaamiseksi. Mottomme on; "Älykäs kyberturvallisuus muodostuu pienistä teoista ja kokonaisuuden hallinnasta".

Cederberg on julkaissut useita kansainvälisiä artikkeleita kyberturvallisuudesta ja hybridisodankäynnistä.

Cederbergin luentoaiheita ovat:

  • Venäjä ja Kiina-analyysit
  • johtaminen
  • strategisen tason kyberturvallisuuden kehittäminen
  • kyberturvallisuus yritysten menestystekijänä
  • yhteiskunnan kokonaisturvallisuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aapo Cederberg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu