Mika Poutala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mika Poutala

Mika Poutala

Urheilija, yrittäjä ja poliitikko

Mika Poutala on nelinkertainen olympiapikaluistelija, joka muistetaan muutaman sadasosan tappiosta olympiajäiltä 2010 ja 2018. Tappioista huolimatta häntä on pidetty urheilumaailman positiivisimpana hahmona. Osittain tästä johtuen hän sai urheilugaalassa vuoden esikuva palkinnon vuonna 2016.

Nykyään Mika toimii sarjayrittäjänä, kuntapoliitikkona, sekä kiertää puhumassa yrityksissä ja tapahtumissa.

Kymmenet sm-mitalit, maailman cup voitot ja euroopanmestaruusmitalit olivat hienoja hetkiä, mutta urheilussa parasta oli silti ne opit, jotka Mika löysi omaan elämäänsä. Varsinkin pettymysten hetkellä tärkeintä on vahva identiteetti.

Urheilu opetti Mikalle terveelliset elämäntavat, mutta auttoi myös ymmärtämään miksi ne on tärkeitä. Esimerkiksi unen merkitys terveyteen, oppimiseen ja oman potentiaalin valjastamiseen on kiistaton. Hyvinvoinnin peruspilarit tuodaan yleensä aivan liian vaikeina kokonaisuuksina ihmisten tietoisuuteen, kun todellisuudessa on kyse yksinkertaisesta ja mielenkiintoisesta asiasta, kunhan niiden merkitys ymmärretään, sanoo Poutala.

Mikan puheita on kehuttu pysäyttäviksi, inspiroiviksi ja tunteellisiksi. Joten jos haluat jättää pysyvän jäljen ihmisten mieliin, on Mika Poutala oikea valinta tilaisuuteesi.

Mika puhuu:

- Oman potentiaalin löytämisestä

- Mitä menestyminen vaatii?

- Hyvinvointi helpossa ja ostettavassa paketissa

- Urheilun opit yrittäjille

- Opi vaikuttavaksi puhujaksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mika Poutala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.