Camilla Tuominen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen

Tunteet yrityksen kilpailuetuna.

Speakersforum All Stars - Puhuja

Camilla Tuomisen (KTM ja psykologian perusopinnot) sanotaan olevan tunnejohtamisen sanansaattaja ja pioneeri. Vuonna 2012 hän jätti liikkeenjohdon konsultin työnsä koska ymmärsi, että yritykset eivät pysty olemaan tulevaisuudessa kilpailukykyisiä jos he keskittyvät vain &quotfaktoihin&quot eivätkä osaa johtaa tunteita. Nyt hän on kouluttanut satoja yrityksiä suomessa ja ulkomailla siitä kuinka paremmin ymmärtää ja johtaa tunteita.

Tunteiden johtamisen taitoja tarvitaan kaikkialla. Miten johtaa omia tunteita kiireen keskellä? Kuinka käsitellä tiiminä pettymyksiä? Miten saada lisää virtaa tekemiseen? Miten lisätä luottamusta asiakaskohtaamisissa? Kuinka uskaltaa kohdata asiakas myös tunnetasolla? Nämä ovat taitoja, joita koneet eivät osaa ja niissä piilee tulevaisuuden kilpailukyky.

Camillan matka tunteisiin alkoi tunnestartup Emotion Trackerin perustamisella. Hän toimi seitsemän vuotta yrityksen toimitusjohtajana, meni läpi koko startup matkan ja myi yrityksen IPR:n vuonna 2019 toiselle taholle.

Tunnekoulutusten ytimenä on Camillan erikoisuus: hän opettaa itse tekemiensä kuvien kautta. Kuvat ovat saaneet loistavan vastaanoton ja häneltä on nyt ilmestynyt yhteensä neljä kirjaa. Hänen viimeisin kirjansa, Johda tunteita - menesty työelämässä (Tammi 2018) julkaistaan ensi vuonna Venäjällä ja muista kansainvälisistä julkaisuista neuvotellaan parhaillaan.

Camilla tuo puheenvuoroihinsa tunnetiedon ja herättävien kuvien lisäksi myös hänen ymmärryksensä yritysmaailmasta ja erityisesti asiakaskohtaamista. Se on ollut hänen pääaineensa ja erityisalanaan kun hän työskenteli vuosien ajan ensin liikkeenjohdon konsulttina sekä sen jälkeen projektijohtana markkinointitoimistossa.

Puhujana Camilla on ennenkaikkea innostunut ja intohimoinen. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia. Hän on tehnyt töitä myös kansainvälisesti mm. Madridissa, Dublinissa, Prahassa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössa. Hän on vuonna 2019 ehdolla vuoden business vaikuttajaksi, vuoden puhujaksi, hänet on nähty haastattelussamm. Nordic Business Forum live-lavalla.

**Camilla suosituimpia teemoja ovat:**

- Taidot ja rohkeus johtaa tunteita

- Tunteiden johtaminen - tulevaisuuden välttämätön supertaito

- Tunteiden johtaminen & asiakaskohtaaminen: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?

- Omien tunteiden johtaminen kiireen keskellä

- Yrittäjyys & tunnevuoristorata

- Rohkeus (olla oma itse)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Camilla Tuominen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu