Tiina Räisänen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tiina Räisänen

Tiina Räisänen

Ymmärrä yrityksen tärkein luku ja johda sitä

Tiina "Tinu" Räisänen on Suomen innostavin taloustyyppi ja Tekijän Taseen vahvistaja. Hän on taloushallinnon asiantuntija ja valovoimainen puhuja sekä juontaja, joka on valmentanut tuhansia tunteja ihmisiä johtamaan omaa toimintaansa kannattavammin. Tinu on luonut vahvaa uraa yrittäjänä ja hänet tunnetaan myös Diilin finalistina kaudelta 2023.

Hänen sydämensä sykkii yrittäjyyden värikkäällä pelikentällä. Hän suhtautuu yrittäjyyteen huippu-urheilijan mentaliteetilla ja hänellä on halu auttaa jokaista meitä oivaltamaan oman mielen ja toiminnan johtamisen taidot kannattavassa liiketoiminnassa.

Tinu tunnetaan rentona ja huumorintajuisena persoona. Hänen selkeä ja suoraviivainen tapa toimia auttaa yrityksiä keskittymään olennaiseen ja saavuttamaan tehokkuutta sekä tuloksia. Tinu ymmärtää milloin tilanne vaatii sisukkuutta ja eteenpäin vievää asennetta, mutta samalla hänellä on taito pitää ilmapiiri positiivisena ja innostavana. Jos Tinun persoona pitäisi kiteyttää kolmeen sanaan, niin ne olisivat ASENNE - SISU - HUUMORI.

Kun Tinu nousee puhujana lavalle, hän inspiroi kuulijoitaan uskomaan omaan potentiaaliinsa ja osoittaa, miten talouden ja itsensä johtamisen alueilla voi saavuttaa huippusuorituksia liiketoiminnassa. Hänen tarinansa on esimerkki siitä, miten rohkeus, sisukkuus ja positiivinen asenne voivat avata ovia uusiin mahdollisuuksiin ja johtaa menestykseen niin liike-elämässä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin.

Asiakkaan kommentti: Puhujana Tinu on selkeä, hauska ja patistaa rohkeasti pohtimaan yksilön omaa vastuuta yrityksen toiminnassa. Kuunnellessani Tinua ymmärsin, että esimerkillä johtaminen on vaikuttavinta ja minun on otettava vastuu itsestäni kaikissa tilanteissa.

Kokemuksiensa kautta Tinu innostaa asiakkaitaan ja kuulijoitansa tarkastelemaan omaa- sekä yrityksensä toimintaa ja tekemään tarvittavat muutokset kohti kestävämpää ja tuloksellisempaa liiketoimintaa, jossa me tekijät voisimme mahdollisimman hyvin.

Tinun puheenvuorot:

Keskeisin teema puheenvuoroissa on korostaa erityisesti ihmisten kykyä johtaa omaa toimintaansa ja sitä kautta kykyä johtaa muita ihmisiä.

TEKIJÄN TASE - keynote
Puhe herättelee sekä oivalluttaa kuuntelijat roolista riippumatta pohtimaan yrityksen tärkeintä lukua - tekijöitä yrityksen sisällä. Jokaisen tekijän panos ja kyky kantaa vastuuta vaikuttaa merkittävästi yrityksen menestykseen ja etenkin omaan henkilökohtaiseen draiviin. Puheenvuorossa tuodaan selkeitä ja koskettavia näkemyksiä tarinoihin peilaten. Miten vahvistamme tekijöiden omaa pääomaa ja kykyä johtaa sitä? Peilin kautta luomme vahvempaa tasetta ja kilpailukykyä markkinoille. Tekijän Tase puheenvuoro lupaakin rohkeasti herättää jokaisen kuulijan katsomaan omaa toimintaansa peilistä.

PAREMPAA TULOSTA - keynote
Puheenvuoro joka avaa hauskalla ja rennolla tavalla yrityksen taloutta. Puhe sisältää konkreettisia esimerkkejä, jotta jokainen voi innostua talouden johtamisesta sekä johtaa liiketoimintaa kohti menestystä ja parempaa tulosta. Puheenvuoro on suunnattu yrittäjyydestä sekä taloushallinnosta kiinnostuneille.

MUUT TEEMAT:

  • Yrittäjyys
  • Itsensäjohtamisen teemat
  • Asenne ja rohkeus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiina Räisänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu