Taru Pilvi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taru Pilvi

Taru Pilvi

Uusiutumismuotoilija – innostuksesta rohkeutta uusiutumiseen

Uusiutuminen on jokaisen yksilön, yrityksen ja yhteisön elinehto. Ilman uusiutumista kehitys jämähtää paikoilleen, kasvu pystähtyy ja innostus hiipuu. Uusiutuminen vaatii kuitenkin näkemystä, rohkeutta ja luovuutta. Voimavaroja, jotka kiireisessä ja muuttuvassa maailmassa ovat välillä hukassa.

Taru Pilvi on monipuolinen uusiutumisen asiantuntija, jonka vahvaan yritystaustaan yhdistyy vuosien kokemus sekä startup- että akateemisesta maailmasta. Tarulla on pitkä kokemus Valion Uusiutumisjohtajana, jossa hänen erityisosaamisenaan oli inspiroivien ja uusiutumisnälkäisten mikroympäristöjen luominen yhdistettynä vankkaan, tuloshakuiseen liiketoimintaan. Henkilökohtainen uusiutumishalu ohjasi Tarun perustamaan oman yrityksen jossa hän auttaa nyt mm. startupyrityksiä uusiutumiskyvyn kehittämisessä ja ylläpidossa.

Tarun keskeisenä teemana on yksilöiden innostuksen ja rohkeuden lisääminen yksinkertaisilla mutta kekseliäillä toimenpiteillä. Vain yksilöiden kautta voidaan lisätä koko työyhteisön intoa ja rohkeutta, tekijöitä, jotka ovat välttämättömiä uusiutumiselle.

Hän on toiminut puhujana lukemattomissa tilaisuuksissa niin kansainvälisen yritysmaailman kuin tiedeyleisönkin edessä. Puheenvuoroissaan hän inspiroi ja innostaa mutta antaa myös konkreettisia esimerkkejä ja tarinoita siitä miten yrityksissä, yhteisöissä ja yksilöissä on saatu uusiutumista aikaan. Taru esiintyy sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taru Pilvi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu