Mikko Hyppönen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen

Tekoälyn ja tietoturvan arvostettu huippuasiantuntija

Mikko Hyppönen on maailman tunnetuimpia tietoturva-asiantuntijoita. Hän on tutkinut tietoverkkorikollisuutta yli 30 vuoden ajan. Hyppönen toimii EUROPOLin neuvonantajana ja on luennoinut Oxfordin, Stanfordin ja Cambridgen yliopistoissa.

Mikkoa haastatellaan viikoittain kansainväliseen mediaan tekoäly- tai tietoturva-aiheista. Hyppönen on kirjoittanut tutkimuksistaan useisiin kansainvälisiin julkaisuihin kuten Scientific American, Wired, The New York Times ja CNN.com.

Mikko on yksi Suomen kokeneimmista kansainvälisistä puhujista. Tästä hyvä esimerkki on se, että Mikko oli ensimmäinen suomalainen joka puhui TED-konferenssissa.

Mikon uusin kirja INTERNET on kansainvälinen bestseller, ja muun muassa Financial Times on tehnyt siitä mittavan positiivisen arvostelun.

Koneoppiminen ja tekoäly muuttavat maailmaa. Ne voivat olla valtavia katalysaattoreita hyvälle, mutta myös pahalle. Tietoturvayritykset ovat käyttäneet koneoppimista tietoturvajärjestelmissä vuosia, mutta todellinen kysymys kuuluu: milloin hyökkääjät alkavat käyttää tätä tekniikkaa haittaohjelmien kirjoittamiseen tai tietomurtojen tekemiseen? Onko tulossa uusi kilpavarustelu, jossa hyvä tekoäly jahtaa huonoa tekoälyä?

Aiheet esimerkiksi

  • Verkon yksityisyys
  • Vakoilu ja urkinta/tietoturva
  • Kansainvälisen asiantuntijan työkalupakki
  • Tekoälyn turvallisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mikko Hyppönen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu