Mikko Hyppönen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen

Tietotekniikan ja tietoturvan arvostettu huippuasiantuntija

Mikko Hyppönen on Suomen tunnetuimpia ja kysytyimpiä tietotekniikan asiantuntijoita. Hänen erikoisalueensa on tietoturva. Hän on tutkinut tuhansia virustapauksia viimeisen 20 vuoden aikana ja hänen tiiminsä on pysäyttänyt kaikki historian tärkeimmät haittaohjelmaepidemiat. Hän työskentelee tutkimusjohtajana WithSecure Oyj:ssä.

Mikkoa haastatellaan viikottain kansainväliseen mediaan. Hänet tunnetaan myös kantaaottavana bloggarina ja kolumnistina - hän on kirjoittanut tutkimuksistaan useisiin kansainvälisiin julkaisuihin kuten Scientific American, Wired, The New York Times ja CNN.com.

Mikko on yksi suomen kokeneimmista kansainvälisistä puhujista. Ansiolistalta löytyy turvateknologiakonferenssien lisäksi mm. SXSW, DLD, Google Zeitgeist, EU-parlamentti, MWC ja CeBIT. Mikko on pitänyt puheen arvostetussa kansainvälisessä TED-konferenssissa.

Mikon suomenkielinen esikoiskirja //Internet// on juuri julkaistu maailmanlaajuisesti nimellä //If It’s Smart, It’s Vulnerable// ja muun muassa Financial Times on tehnyt siitä mittavan positiivisen arvostelun.

Mikon aiheita ovat esimerkiksi:

- Verkon yksityisyys

- Vakoilu ja urkinta/tietoturva

- Kansainvälisen asiantuntijan työkalupakki

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mikko Hyppönen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.