Minja Wahlsten

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Minja Wahlsten

Minja Wahlsten / Speakersforum

Puhetta johtamisesta ja sen vierestä

Minja Wahlsten on kommunikointivalmentaja, johtamisen asiantuntija ja ihmisiä taidokkaasti puhutteleva esiintyjä. Työuransa menestymisen keskiössä liike-elämän ja taiteen parissa on aina ollut ihmisten väliset yhteistyösuhteet ja niiden johtaminen. Minjan asiantuntemus ihmisissä olevan kapasiteetin johtamisessa ja hyödyntämisessä on näkynyt työn tuottavuudessa- myynnin, asiantuntijaroolien, valmentamisen ja käsikirjoittamisen saralla.

Hän yhdistää taitavasti kliinisiä tutkimustuloksia ihmisen käyttäytymisestä, statistiikkaa ajan ilmiöistä ja soveltaa ne inspiroiviksi tarinoiksi liike-elämän, ihmissuhteiden ja johtamisen osa-alueilla. Asiantuntijana Minja on erikoistunut ihmisissä olevan kapasiteetin ja yrityskulttuurin läpivalaisuun, johtamistaitojen uudistamiseen ja viestinnän vaikuttavuuden parantamiseen. Hän on opiskellut persoonallisuuspsykologiaa ja ihmisen käyttäytymistä, sertifioitunut 2016 kansainvälisesti arvostetun PCM-Process Communication Modelin® valmentajaksi. Menetelmän palkitut löydökset ovat terapiassa ja kehitystyötä tehty NASAn psykologien kanssa. Johtamista Minja on opiskellut Jyväskylän avoimessa ja Aalto yliopistossa ja yleisölle esiintymisen hän aloitti 9-vuotiaana Lahden kaupunginteatterista.

Yrittäjänä Minja auttaa yritysten henkilöstöä lisäämään vaikuttavuutta ihmisten välisiin yhteistyösuhteisiin, tuottavaan kommunikointiin ja organisaatiokulttuurin rakentamiseen. Hän on auttanut satoja johtajia kehittymään johtajuudessaan ja johtamistaitojen uudistamisessa- auttanut ihmisiä tunnistamaan, ymmärtämään, hyödyntämään ja johtamaan persoonallisuuden rakenteita itsessään ja ihmissuhteissaan. Hän valmentaa ihmisille konfliktien ratkaisutaitoja, auttaa sovittelemaan työyhteisön ongelmia ja - rakentamaan vastuullisempaa johtamiskulttuuria.

Minja hyödyntää suvereenisti omia vuorovaikutustaitojaan puhujana & valmentajana, luo helposti yhteyden ihmisten ja yleisön välille ja tarjoaa ratkaisuja sekä käytänteitä johtamistaitojen uudistamiseksi. Minjan vahvuus kouluttajana ja puhujana on hänen taidoissaan johtaa omaa kapasiteettiaan, muiden hyväksi. Hän on yhtä kotonaan auttamassa johtoryhmää kommunikoinnin haasteissa, kuin ihmisiä keskinäisen yhteyden ja ilmapiirin rakentamisessa. Minja elää, kuten opettaa- hänen itsetuntemustaitonsa näkyvät parhaiten kyvykkyydessä puhutella yleisöä, niin suorissa webinaareissa kuin livenä isoilla estradeilla. Hän on puhunut näyttelijöille, elokuvantekijöille, muusikoille, virkamiehille, yrirtysjohdolle, yrittäjille ja lukuisilla toimialoilla vaikuttaville ihmisille- johtamistaitojen merkityksestä hyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Webinaareja ja puheenvuoroja mm. seuraavista aiheista

  • Psykologinen turvallisuus- Yhteistyösuhteet by Sinä, minä ja Hentun Lissu
  • DEI in action- Erilaisuuden diskriminoinnista, monimuotoisuuden johtamiseen
  • Organisaatiokulttuuri- Hei me rakennetaan kulttuuria- 1-2-3- HEP !
  • Ongelmatilanteiden johtamistaidot- Suoruus ja välittäminen in action
  • Inspiroiva johtajuus- Johda kapasiteettiasi- johdat yhteistyösuhteitasi !
  • Vaikuttavuus kommunikoinnissa- Pro tips: Miten sanot sen, mitä sanot !
  • Tiimidynamiikka- Psst! Kaikki,mitä olet aina halunnut tietää erilaisuudesta.
  • Kommunikointitaidot: 3 tippiä, jotka vievät sinut puhujien parhaimmistoon

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Minja Wahlsten, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu