Miska Haakana

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Miska Haakana

Miska Haakana

Sosiaalisen median vaikuttaja

Miska Haakana on suomalainen tubettaja, näyttelijä ja esiintyjä, joka hurmaa positiivisella asenteellaan, valloittavalla persoonallaan sekä mielenkiintoisilla ja viihdyttävillä konsepteillaan. Miska tunnetaan erityisen hyvin nuorten keskuudessa.

Super suositulla Miska Haakana YouTube-kanavalla hän viihdyttää katsojiaan mitä hullumpien videoiden parissa. Vuonna 2022 keväällä Miska on ollut mukana MTV 3 suositussa Myyrä -kilpailurealityssä sekä pääroolissa Pohjolan Satoa elokuvassa. Miska on nähty myös MasterChef VIP finalistina, ja ruokateema on hänelle tärkeä aihe jonka parissa mielellään työskentelee.

Miska erittäin valovoimainen ja mukaansatempaava juontaja sekä esiintyjä. Hänen vahvuusaluettaan ovat erilaisten tapahtumien ja livelähetysten juontaminen sekä yleisön viihdyttäminen. Miskalta eivät ideat lopu kesken, vaan hän on todellinen viihdyttäjä!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Miska Haakana, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.