Nina Uusitalo

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Nina Uusitalo

Nina Uusitalo

Syvennä ymmärrystä aivoista ja mielestä rennosti ja käytännönläheisesti

Nina Uusitalo on kokenut neuropsykologi ja työnohjaaja, joka on maustanut ammatillista osaamistaan muun muassa urheilupsykologisilla ja valmennuksellisilla koulutuksilla.

Nina kohtaa kuulijansa rennosti ja arvostavasti, ja johdattaa heidät aivotieteen ja psykologian lainalaisuuksien äärelle. Ninan fokus on siinä, miten aivojen ja mielen hyvinvointi on yhteydessä merkitykselliseen elämään ja siinä menestymiseen.

Kun Nina Uusitalo puhuu Aivotaidoista – on kyse sitten aivojen ja mielen hyvinvoinnista liike-elämässä, urheilussa, esimiestyössä tai lasten ja nuorten kanssa toimittaessa – hänen valmennuksellinen, oivalluttava lähestymistapansa tulee hyvin esille: kuulijalle tämä tarkoittaa muutokseen ohjaavien, omien oivallusten syntymistä. Yksi Ninan keskeisistä työkaluista onkin itseymmärrys ja sen kehittäminen.

Ninan yhdessä kollegansa Heli Isomäen kanssa kirjoittama Aivotaidot – Käytä päätäsi paremmin -kirja (Gummerus, 2017) rakentuu ajatukselle siitä, että hyvinvoivat aivot ovat edellytys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, psyykkiselle joustavuudelle, tasapainoisuudelle ja menestykselle, niin lapsilla, nuorilla kuin aikuisillakin. Aivotaitojen hyödyntämisen tavat, joita Nina puheenvuoroissaan tuo esille, ovat helposti käytäntöön sovellettavia.

Nina Uusitalo tunnetaan oppimisen ja neuropsykiatristen vaikeuksien asiantuntijana sekä aivojen kokonaisvaltaisen käytön puolestapuhujana. Hän tietää, että jokainen ihminen on yksilöllinen vahvuuksineen ja haasteineen eikä kukaan voi menestyä pelkän älyn tai taidon varassa. Mielekkään ja menestyksekkään elämän taustalla on aivojen ja mielen lempeä yhteistyö sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Valmennuksellisella otteella Nina auttaa kuulijaa oivaltamaan yksilöllisyyden kunnioittamisen tärkeyden ja huomioimaan niin omia kuin kanssaihmisten psykologisia perustarpeita.

Aivojen kokonaisvaltaisen käytön ja mielen hyvinvoinnin tukeminen on Ninan sydäntä lähellä: hän toimii mm. urheiluvalmentajien, opettajien ja asiantuntijoiden valmentajana ja työnohjaajana. Nämä edelläkävijät ymmärtävät miten tärkeää on, että psykologian ammattilainen on tukena vahvistamassa psyykkistä peruskuntoa ja hyvinvointia sekä apuna menestyksen saavuttamisessa – ei hälytettynä paikalle siinä vaiheessa, kun on hätä tai huoli.

Aiheet esimerkiksi

  • Aivojen kokonaisvaltainen käyttö nykyajan työelämässä
  • Aivojen palautuminen ja mielen hyvinvointi
  • Aivohuolto hyvinvoinnin ja suoriutumisen perustana
  • Vuorovaikutus – tärkein työvälineemme
  • Oppimisen ja neuropsykiatriset vaikeudet työssä
  • Oppimisen ja neuropsykiatriset vaikeudet lapsilla ja nuorilla
  • Hyvinvoivaa ja tasapainoista lasta kasvattamassa – aivotaidot lasten ja nuorten kanssa työskennellessä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nina Uusitalo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu