Nina Uusitalo

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Nina Uusitalo

Nina Uusitalo

Aivot kokonaisvaltaiseen käyttöön!

Nina Uusitalo on muuta, mitä odotat neuropsykologian erikoispsykologilta, jolla on pitkä työhistoria kliinisen neuropsykologian ammattilaisena. Rento Nina saapuu paikalle mieluiten tennarit jalassa – jos suinkin soveliasta – johdattaen kuulijansa kohti aivotieteen ja psykologian lainalaisuuksia. Ninan fokus on siinä, miten jokapäiväisen elämän ajatukset, tunteet ja toiminta ovat yhteydessä aivoihin ja aivojen hyvinvointiin. Nina tietää, miten aivoihin, ajatuksiin, tunteisiin ja toimintaan voi vaikuttaa, ja kuulija huomaa prosessoivansa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan.

Kun Nina Uusitalo puhuu Aivotaidoista – on kyse sitten aivojen hyvinvoinnista liike-elämässä, urheilussa, esimiestyössä tai muutosjohtamisessa – hänen valmennuksellinen, oivalluttava lähestymistapansa tulee hyvin esille: kuulijalle tämä tarkoittaa muutokseen ohjaavien, omien oivallusten syntymistä. Yksi Ninan keskeisistä työkaluista onkin itseymmärrys ja sen kehittäminen.

Ninan yhdessä kollegansa Heli Isomäen kanssa kirjoittama Aivotaidot – Käytä päätäsi paremmin -kirja (Gummerus, 2017) rakentuu ajatukselle siitä, että hyvinvoivat aivot ovat edellytys menestymiselle, tasapainoisuudelle ja joustavalle arkiselle toiminnalle. Aivotaitojen hyödyntämisen tavat, joita Nina puheenvuoroissaan tuo esille, ovat helposti kuulijan tilanteeseen sovellettavia.

Nina puhuukin mielellään psyykkisestä peruskunnosta, joka on käsitteenä fyysiseen peruskuntoon verrattava. Aivan kuten fyysisellä puolella, peruskunto vaikuttaa suorituksiin, nyt tarkastelussa vain on psykologinen hyvinvointi, joustavuus ja tasapainoisuus. Psyykkinen peruskunto on se perusta, jonka päälle taidot ja kyvyt varaavat ja kehittyvät. Aivotaidot ovat Nina Uusitalolle väline ja keino psyykkisen peruskunnon treenaamiseen ja vahvistamiseen. Vahvojen Aivotaitojen, peruskunnon, avulla voidaan erillisiä, yksittäisiä taitoja, kuten keskittymistä tai vuorovaikutusta, harjoittaa ja kehittää.

Nina Uusitalo tunnetaan aivojen kokonaisvaltaisen käytön puolestapuhujana. Hän tietää, ettei ihminen voi menestyä pelkän älyn tai taidon varassa. Valmennuksellisella otteella Nina auttaa kuulijaa kaivamaan menestymisen ja onnistumisen työkaluiksi myös tunteet, ne tukahdutetutkin.

Aivojen kokonaisvaltaisen käytön tukeminen työelämässä on Ninan sydäntä lähellä: hän toimii mm. urheiluvalmentajien, opettajien ja esimiesten Aivotaidot-valmentajana ja työnohjaajana. Nämä edelläkävijät ymmärtävät miten tärkeää on, että psykologian ammattilainen on tukena vahvistamassa psyykkistä peruskuntoa ja hyvinvointia sekä apuna menestyksen saavuttamisessa – ei hälytettynä paikalle siinä vaiheessa, kun on hätä tai huoli.

Nina Uusitalon puheenvuorot sopivat erinomaisesti kuulijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten aivojaan voi käyttää kokonaisvaltaisesti, miten lisätä hyvinvointia, psyykkistä joustavuutta, tasapainoisuutta ja tukea tätä kautta menestymistä. Kaikesta tästä on puhumassa psykologian lisensiaatti, joka on työskennellyt hyvin erilaisten asiakasryhmien kanssa jo yli 15 vuoden ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nina Uusitalo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.