Ulla Vilkman

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Etätyön ja etäjohtamisen edelläkävijä

Ulla Vilkman on modernin työn ja johtamisen kehittäjä, monipaikkaisen työn asiantuntija ja tietokirjailija. Hän on kehittänyt yritysten osaamista johtaa ja tehdä yhteistyötä hybridityössä jo vuodesta 2015 lähtien. Ulla onkin ensimmäisiä etäjohtamisen ja etätyön parissa työskennelleitä asiantuntijoita Suomessa sekä ensimmäinen aiheesta kokonaisen kirjan kirjoittanut tietokirjailija. Kokemusta on kertynyt niin julkiselta sektorilta kuin yksityisistä perheyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Työuransa aikana Ulla on valmentanut, kouluttanut ja toteuttanut erilaisia kehittämisprojekteja työyhteisöissä. Hän on aiemmin toiminut markkinoinnin, myynnin ja osaamisen kehittämisen parissa sekä yrittäjänä yli 15 vuotta.

Asiantuntijatyön ohella Ulla Vilkman johtaa asiantuntijatiimiä, jonka missiona on auttaa organisaatioita löytämään monipaikkaisuuden hyödyt sekä auttaa johtajia ja tiimejä menestymään etä- ja hybridityössä.

Ulla on kirjoittanut kolme tietokirjaa ja muita julkaisuja johtamisesta, etätyöstä ja monipaikkaisesta työstä. Uusin tietokirja antaa eväitä nostaa hybridityö seuraavalle tasolle.

Pitkä kokemus niin johdon kuin henkilöstön valmennuksista ja puheenvuoroista eri toimialoilla antaa eväitä räätälöidä puheenvuorot kuulijakunnalle sopivaksi. Ulla on oivalluttanut johtoryhmiä näkemään etätyön ja monipaikkaisuuden edellytykset organisaation johtamiselle, valmentanut tuhansia lähijohtajia inhimillisen johtamisen käytäntöihin sekä toteuttanut lukuisia henkilöstövalmennuksia etätyöstä, itsensä johtamisesta, työhyvinvoinnista ja yhteistyöstä.

Keynote-puhujana Ulla Vilkman on energinen ja saa kiitosta käytännönläheisestä, konkreettisesta ja vuorovaikutteisesta otteestaan. Puheenvuoroissa yhdistyy tutkittu tieto käytäntöön sekä esimerkkeihin eri toimialoilta.

Ulla Vilkmanin aiheita ovat mm.

 • Näin menestyt monipaikkaisessa työssä - nosta hybridityö seuraavalle tasolle
 • Mikä muuttuu etätyössä - näkökulmia työelämän muutokseen ja miten se vaikuttaa työn aika- ja paikkasidonnaisuuteen
 • Yhteisöllisyyden johtaminen hybridityössä - miten säilyttää yhteishenki ja yrityskulttuuri etätyöstä huolimatta?
 • Aktiivinen työkaveruus ja tuloksellinen yhteistyö - hybridityössä menestyminen edellyttää, että jokainen ymmärtää etäisyyden vaikutukset ja haluaa edistää sujuvaa yhdessä tekemistä
 • Hyvän etäjohtamisen kulmakivet - miten etäisyys vaikuttaa johtamiseen, perusasiat kuntoon
 • Itsensä johtamisen uudet näkökulmat etätyössä - aikaansaamisen lisäksi tarvitaan puhetta keskittymisestä olennaiseen sekä osaamista palautumiseen

Julkaisut:

 • Etäjohtaminen - tulosta joustavalla työllä (Alma Talent 2016)
 • Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017)
 • Etätyö ulkomailla - unelmasta todeksi (Basam Books 2020)
 • Monipaikkainen tiimi (Ideapakka 2021)
 • Näin menestyt monipaikkaisessa työssä (Alma Talent 2023)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ulla Vilkman, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu