Ulla Vilkman

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja monipaikkaisen työn asiantuntija

Kuinka luoda omaan organisaatioon toimiva etätyökulttuuri ja johtaa sitä tuloksellisesti?

Ulla Vilkmanin kunnianhimoisena tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle menestyminen työssä. Tämän Ullaa inspiroivan tavoitteen toteutuminen on mahdollista, kun esihenkilöt osaavat johtaa ihmisiä paremmin. Ulla on erittäin motivoitunut ja työstään innostunut johtamisen ja henkilöstön kehittämisen ammattilainen, ja myös kysytty puhuja ihmisten johtamisen, tuloksellisemman yhteistyön ja vuorovaikutuksen teemoista.

Monissa organisaatioissa ei edelleenkään tiedosteta, mitä sujuva hybridityö edellyttää. Hybridimallia mietitään lähinnä sopivan etätyön määrän näkökulmasta. Monipaikkaisessa työssä on on monia aikaansaamiseen, yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen vaikuttavia tekijöitä, joiden tiedostaminen auttaa rakentamaan menestyvän organisaation. Monipaikkaisuudesta voi jopa tehdä organisaatiolle kilpailuedun. Oikeanlaisten käytäntöjen ja prosessien lisäksi tarvitaan selkeitä johtamiskäytäntöjä sekä osaavia esihenkilöitä.

Ullalla on kokemusta johtoryhmien sparraamisesta sekä esihenkilöiden ja henkilöstön valmentamisesta usean vuoden ajalta.Ulla toimii myös Timanttia Consulting Oy:n toimitusjohtajana, joka toteuttaa erilaisia kehittämisprojekteja organisaatioissa monipaikkaisen työn ja johtamisen kehittämisen parissa. Ullan puheenvuoroissa yhdistyy tutkittu tieto koulutuksista ja valmennuksista kerättyyn tietoon ja esihenkilöiden omiin kokemuksiin. Käytännön esimerkit erilaisista tilanteista tuovat konkretiaa puheenvuorojen sisältöihin. Ullan tavoitteena on jokaisen puheenvuoron osalta varmistaa, että osallistujat kokevat sen hyödylliseksi.

Ullalta on myös ilmestynyt useampi julkaisu: Etäjohtaminen - Tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017), Etätyö ulkomailla - unelmasta todeksi (Basam Books 2020) ja Monipaikkainen tiimi (Ideapakka 2021).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ulla Vilkman, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.