Eläimen kivun tunnistaminen ja hoito -webinaarisarja

Taitotalo, Verkossa
Kesto
1 päivä
Hinta
95 EUR + alv 24 % (yht. 117,80 EUR)
Seuraava toteutus
4 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
95 EUR + alv 24 % (yht. 117,80 EUR)
Seuraava toteutus
4 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Eläimen kivun tunnistaminen ja hoito -webinaarisarja

Taitotalo

Onko remmirähjäävä koira kuriton vai laukaiseeko kipu ongelmakäytöksen? Onko ikääntyvä lemmikki vain vanhuuttaan laiskanpulskea, vai kärsiikö se nivelrikosta? Tule mukaan pohtimaan näitä kysymyksiä ja paljon lisää! Tässä webinaarisarjassa kuullaan kolmea eläinalan asiantuntijaa.

Mitä eläimen kipu on? Miten sen voi tunnistaa? Miten kipua tunteva eläin käyttäytyy? Miten kipua hoidetaan klinikkaolosuhteissa ja kotona? Tässä webinaarisarjassa kuullaan kolmea kliinisen kivunhoidon asiantuntijaa ja se on suunnattu klinikkaeläinhoitajille. Kahdelle päivälle jaettu kokonaisuus mahdollistaa sujuvan osallistumisen yhteen tai kaikkiin osiin .  

Aihekokonaisuus on valittu edustamaan eläimen kivun eri osa-alueita niin, että kuulija voi hyödyntää saamaansa tietoa toimiessaan omassa ammatissaan eläimen hyvinvoinnin asiantuntijana. Kolmeen webinaariin jaettu kokonaisuus mahdollistaa sujuvan osallistumisen kaikkiin webinaareihin. Webinaareista ei tehdä tallenteita.

  • Ensimmäinen webinaari 5.11.2024  klo 9-11.30 - Kivunhoito klinikalla, Kati Hummelin
     
  • Toinen webinaari 9.11.2024 klo 9-11.30 - Kivun fysiologia, Riitta Nikko
     
  • Kolmas webinaari 9.11.2024  klo 12.30-15.00 -  Kipu ja käyttäytyminen, Tiina Seikkula

Kouluttajien esittelyt

Kati Hummelin
on sairaanhoitaja ja klinikkaeläinhoitaja, joka toimii Taitotalossa eläintenhoitajien kouluttajana. Hän on toiminut hygieniahoitajan työssä vuodesta 2016, ja hygieniahoitajan opinnot hän on suorittanut v. 2018 Arcadassa. Lisäksi Kati on työskennellyt pitkään Espoon Eläinsairaalan leikkausosastolla sekä kliinisessä hoitotyössä Espoon Eläinsairaalan teho- ja päivystysosastolla.

Riitta Nikko
on eläinlääkäri, joka työskentelee Taitotalossa kouluttamisen lisäksi praktiikassa pieneläinvastaanotolla. Praktiikkatyössään Riitta on perehtynyt pehmytosakirurgiaan ja hammashoitoihin sekä näihin oleellisesti liittyvänä anestesiaan ja kivunhoitoon. 

Tiina Seikkula
Tiina on saanut eläinlääkäriluvat vuonna 2008 ja valmistunut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta 2010. Monipuolisen osaamisen perusta on rakentunut kunnaneläinlääkärin sijaisuuksissa ja pieneläinklinikoilla ja eläinsairaaloissa töitä tehden. Uransa aikana Tiina on tehnyt paljon päivystyksiä sekä kunnallisella puolella että useissa eri eläinsairaaloissa. Keväällä 2023 Tiina toteutti suuren haaveensa ja perusti oman pieneläinklinikan (Eläinklinikka Tsemppi) Pohjois-Espooseen. Eläinklinikka Tsempissä paneudutaan erityisesti eläinten kokeman eläinlääkärikäynnin aiheuttaman stressin vähentämiseen ja eläinten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Tiinan erityisiä ammatillisia mielenkiinnonkohteita ovat akuuttihoito ja pehmytosakirurgia, sekä eläinten käyttäytyminen ja hyvinvointi.

Eläinlääkäriopintojen lisäksi Tiina on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (Eläintenkouluttaja AT - Taitotalo 2022). Tällä hetkellä Tiina suorittaa eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa (Eläintenkouluttaja EAT - Taitotalo), suunniteltu valmistuminen 2024 loppuvuonna tai 2025 alussa. Lisäksi Tiina on lisäkouluttautunut eläinten käyttäytymispuolella suorittaen mm. Fear Free sertifikaatin, Illis abc:n kursseja sekä osallistunut useisiin käyttäytymiseläinlääketieteen koulutuksiin.

Webinaarit toteutetaan Teams-etäluentona. 

Kolmen webinaarin hinta on yhteensä 225 € (+ alv. 24 %).

Lauantain webinaarien (2kpl) hinta on yhteensä 175 € (+ alv. 24 %).   

Kivunhoito klinikalla-webinaarin hinta on 95 € (+ alv. 24 %).

Hinnat sisältävät sähköiset materiaalit. Webinaareista ei tehdä tallenteita.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

4 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Webinaarit on suunnattu kaikille eläinalalla työskenteleville eläintenhoitajille.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu