Hydrauliikan putkistopassikoulutus

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Seuraava toteutus
1 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Seuraava toteutus
1 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Hydrauliikan putkistopassikoulutus

Taitotalo

Hydrauliikan putkistopassikurssilla opit tekemään hydrauliikan putkistoasennuksia luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Teoria- ja työkokeen läpäisseet saavat putkistopassin, joka on voimassa 5 vuotta. Putkistopassin omaavat hallitsevat putkistoasennuksen perustaitot.

Hydrauliikan putkistopassikurssi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää ammattitaitoa. Hydrauliikan putkistopassin saanut osaa tehdä hydrauliikan putkistoasennuksia luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Putkistopassin saaminen edellyttää hyväksyttyä teoria- ja työkoetta.

Kurssin ensimmäiseen päivää kuuluu toimivan ja turvallisen hydrauliikkaputkiston tekeminen. Aamulla aloitetaan putkiston mitoituksella. Päivän mittaan edetään kohti putkiston käyttöönottoa ja kunnonvalvontaa. Päivän lopussa on teoriakoe, johon on varattu aikaa 1,5 tuntia.

Osallistujien aikaisempi osaaminen kartoitetaan ennen toisen päivän käytännön harjoittelua ja näyttökoetta. Aamupäivällä on mahdollisuus harjoitella putki- ja letkuasennelmien tekoa ja tehdä työkokeen sen jälkeen. Jos teet työksesi em. asennelmia ja tunnet hallitsevasi asiat, voi kokeen tehdä heti laitteisiin tutustumisen jälkeen. Kerro aikaisemmasta osaamisesta ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokentässä. Opettajina toimivat alan kokeneet asiantuntijat, jotka jakavat arvokasta tietotaitoaan ja käytännön vinkkejä. 

Yhtenäinen koulutus ja osoitettu osaaminen nostaa asentajien ammattiaitoa ja siten myös alan arvostusta.

Putkistopassi on voimassa 5 vuotta ja sen myöntää Finnish Fluid Power Association, FFPA ry yhdessä Kunnossapitoyhdistys Promaintin kanssa. Yhdistys pitää yllä sähköistä putkistopassirekisteriä. Rekisteristä voi käydä tarkastamassa kortin voimassaolon. FFPA ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry ovat yhdessä alan toimijoiden kanssa luoneet Hydrauliputkistot-kirjan oppimateriaaliksi Putkistopassin suorittamiseen.

Onko putkistopassisi vanhentumassa tai juuri vanhentunut? Voit uusia putkistopassin uusintakurssilla Hydrauliikan putkistopassin uusinta.

Koulutus sisältää lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

Yrityskohtaiset koulutukset 

Taitotalosta saat myös yrityskohtaiset koulutukset, joko Taitotalon tai yrityksesi tiloissa. Lue lisää.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 joulukuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

hydrauliikka-asentajille, voiteluputkistoasentajille sekä asennusvalvojille.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu