Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Kohti ammatillista koulutusta

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
2 viikkoa
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Hybriditoteutus
Tampere
Työvoimakoulutus
Kohti ammatillista koulutusta | Tredu

Kohti ammatillista koulutusta

Hyödynnä tätä lyhyttä työvoimakoulutusta, jos et ole vielä opiskellut ammattia tai löytänyt omaa alaasi ja olet ammatillisen koulutuksen tarpeessa. Koulutus sopii myös kaikille, jotka haluavat tutustua eri aloihin ja saada lisätietoa eri alojen työllistymismahdollisuuksista. Koulutus tähtää juuri sinulle sopiviin ammatillisiin tutkinto-opintoihin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana tutustut Tampereen seudun ammattiopisto Tredun hyvin työllistävien alojen koulutustarjontaan kuten liiketalouden koulutusvaihtoehtoihin, ravintola- ja cateringalan, sosiaali- ja terveysalan ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opintoihin.

Koulutuksessa saat ryhmä- ja yksilömuotoista ohjausta ammatinvalintaan, tietoa työmarkkinoista ja vahvistusta työelämätaitoihisi. Koulutus antaa tietoa eri koulutusvaihtoehdoista: miten ja missä opiskella sinua kiinnostavaa alaa. Saat opinto-ohjausta ja pääset tutustumaan eri alojen työpaikkoihin ura-ohjaajan ja opettajien avustuksella.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on täysipäiväistä opiskelua. Koulutuksen kesto on lähtökohtaisesti 10 päivää, mutta sitä voidaan tarpeittesi mukaan jatkaa. Opetus koostuu lähi-, etä- ja verkko-opetuksesta sekä tutustumisista työpaikkoihin ja oppilaitoksen oppimisympäristöihin.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen päämääränä on löytää sinulle sopiva ammatillinen koulutus. Mahdollisia jatkoaskelia ovat esimerkiksi ammatillisen koulutuksen aloittaminen tai työkokeilu. Koulutuksessa perehdytään - hyvin työllistäviin aloihin - eri ammatteihin ja niiden soveltumiseen - koulutukseen hakeutumiseen ja opiskelijavalintaan - eri koulutusvaihtoehtoihin - opiskelussa tarvittaviin digitaitoihin - työnhakuun - jatkosuunnitelman laatimiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kohti ammatillista koulutusta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen ei järjestetä varsinaisia valintahaastatteluita, mutta jos tarvetta lisätiedoille ilmenee, sinulle soitetaan tai järjestämme tapaamisen videoyhteydellä.

Aikataulu

Koulutus kestää 2 viikkoa.

Koulutuspaikka

Koulutus sisältää lähi-, etä- ja verkko-opetusta.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohti ammatillista koulutusta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kohti ammatillista koulutusta täytä seuraavat tiedot: