Hygieniaosaamiskoulutus ja testi

Hanki pätevyys toimia elintarvikealalla
Osallistu hygieniaosaamiskoulutukseen ja hanki elintarvikealalla työskentelyyn vaadittava hygieniapassi.
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalaisen elintarvikealan hygieniapassin tarkoituksena on edistää elintarviketurvallisuutta.
Hygieniaosaamiskoulutuksen sisältö
Yksipäiväisessä koulutuksessa käydään läpi elintarvikehuoneistossa työskentelevän henkilön hygieniaosaamisvaatimukset:
- Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
- Ruokamyrkytykset ja hygieeniset työtavat
- Henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito
- Omavalvonta
- Lainsäädäntö ja viranomaiset
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniaosaamiskoulutus ja testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Seuraavat toteutukset
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu elintarvikehuoneistossa työskenteleville.
Aikataulu
Koulutus valittuna päivänä klo 09:00-16:00
Koulutuspaikka
Ammattiopisto Tavastia, I-rakennus, Hattelmalantie 25 I-rakennus (Kahvila-ravintola Punaportti), 13100 Hämeenlinna
Kouluttaja
Pia Vekka-Tuominen
Kustannukset
Koulutuksen hinta 117,80 € sisältäen alv 24%.
Ota yhteyttä

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta
Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin. Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti. Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...
Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä