🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Hygieniapassitesti

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Järvenpää
Kesto
1-1,5 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1-1,5 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hygieniapassitesti

Ravintolapöytä

Oletko menossa töihin ravintolaan, kahvilaan, ruokakauppaan tai muuhun  työhön, jossa käsittelet pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita? Suorittamalla hygieniapassitestin hyväksytysti saat virallisen toistaiseksi voimassa olevan hygieniapassin, jolla osoitat hallitsevasi elintarvikehygienian perusasiat.

Valmistaudu verkkomateriaalin avulla

Kattavaa tietoa testin sisällöstä ja testiin valmistautumisesta löytyy Ruokaviraston sivulta. Ilmoittautuessasi Keudan hygieniapassitestiin saat Keudan ennakkolukupaketin ja tunnukset verkko-opiskelumateriaaliin. Nämä toimitetaan sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Jos kaipaat lähiopetusta oppimisen tueksi, suosittellaan osallistumaan hygieniapassikoulutukseen.

Hygieniapassitestit

Hygieniapassitestin voi suorittaa joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, mutta ennakkomateriaali on vain suomen kielellä.

Hygieniapassi postitetaan 3-4 viikon kuluessa testistä, kun olet läpäissyt testin. Jos et läpäise testiä ensimmäisellä kerralla, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Uusintatestiin ilmoittaudutaan normaalisti hygieniapassitestin ilmoittautumislomakkeella.

Ota testitilaisuuteen mukaan voimassaoleva, virallinen ja kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi sekä kuulakärkikynä (sininen).

Luetut hygieniapassitestit

Luettu testi on suunnattu niille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai joilla on luetun ymmärtämisen vaikeus. Ero tavalliseen testiin on, että testaaja lukee kysymykset. Jokainen vastaa kirjallisesti omaan lomakkeeseen. Testin aikana ei voi kysyä eikä keskustella. Testissä voi halutessaan käyttää painettua sanakirjaa (ei sähköstä), testaaja tarkistaa sanakirjan ennen testitilaisuutta.

Koulutusta myös tilauksesta

Keuda järjestää hygieniapassitestejä ja -koulutuksia tilauksesta myös yrityksille ja muille ryhmille. Pyydä tarjous! Toteutusajankohta sovitaan yhdessä erikseen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniapassitesti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Järvenpää
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Kysy lisätietoja

Koulutuspaikka

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Kustannukset

62 € (sis. alv 24 %)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hygieniapassitesti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Sibeliuksenväylä 55

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu