Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Hygieniapassi (koulutus ja testi)

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
1 päivä
88,71 EUR + alv 24 % (yht. 110 EUR)
Koulutus
Muhos, Oulu

Alkavat koulutukset
Muhos
88,71 EUR
Useita aloituksia

Oulu
88,71 EUR
Useita aloituksia
Hygieniapassi (koulutus ja testi) | OSAO Edu Oy

Hygieniapassi (koulutus ja testi)

Hygieniapassia tarvitset, kun työskentelet elintarvikehuoneistossa, käsittelet pakkaamattomia elintarvikkeita tai käsittelet helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassista on hyötyä myös vapaa-ajan harrastuksissa, esim. kahvituksia järjestäville, kesä- tai muun sesonkityön hakijalle.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa kerrataan elintarvikehygienian keskeisiä alueita mm. mikrobeja ja niiden elinehtoja, ruokamyrkytyksiä, elintarvikelainsäädäntöä ja omavalvontaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kerrataan hygieniatestissä vaadittavat osa-alueet, kuten mikrobeja ja niiden elinehtoja, hygieenisia työtapoja ja henkilökohtaista hygieniaa elintarviketyössä. Koulutus valmentaa osallistujat hygieniapassitestiin. Koulutus pohjautuu Ruokaviraston -ohjeeseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniapassi (koulutus ja testi), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Hygieniapassi vaaditaan useisiin elintarvikealan työtehtäviin. Hygieniaosaamistodistus eli hygieniapassi on vaatimus esimerkiksi elintarvikehuoneistossa työskentelevälle sekä pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevälle henkilölle, ja se osoittaakin elintarvikehygieenisen osaamisen. Osaamistodistuksen voi saada suorittamalla hyväksytysti Ruokaviraston hygieniaosaamistestin.

Koulutuspaikka

Koulutusta järjestetään seuraavissa OSAOn yksiköissä:

  • Kaukovainion yksikkö, palvelut, Opetusravintola Hilikku, Kasarmintie 8H, 90130 Oulu
  • Muhoksen yksikkö, Kirkkotie 1, 91500 Muhos. Muhoksen yksikössä hygieniaosaamisen koulutukseen ja testiin on jatkuva haku.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 110 € (sis. alv 24 %). Hygieniatesti ilman koulutusta 40 € (sis. alv 24 %). Englannin kielisen testin hinta on 70 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hygieniapassi (koulutus ja testi)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hygieniapassi (koulutus ja testi) täytä seuraavat tiedot: