Di-isosyanaattien turvallinen käyttö -verkkovalmennus, OSM Ship Management Finland Oy, avoin

Työterveyslaitos, Verkossa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Di-isosyanaattien turvallinen käyttö -verkkovalmennus, OSM Ship Management Finland Oy, avoin

Di-isosyanaattien koulutusvaatimus pyrkii estämään työperäisiä allergioita jaa astmoja. Elokuussa 2023 voimaan tulleen vaatimuksen mukaan kaikkien di-isosyanaatteja työssään käyttävien ja käyttöä valvovien tulee opiskella niiden käsittelyn turvallisia työtapoja. Työterveyslaitoksen verkkovalmennus on sovitettu Suomen oloihin, ja sen laatimisessa on hyödynnetty työhygieenisiin ja kliinisiin tutkimuksiin pohjaavaa asiantuntemustamme di-isosyanaateille altistumisesta ja riskinhallinnasta eri toimialoilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Di-isosyanaattien turvallinen käyttö -verkkovalmennus, OSM Ship Management Finland Oy, avoin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus kattaa yleisimmät di-isosyanaattityöt:
- pienten pursotus- ja liimapakkausten käyttö
- levittäminen pensselillä tai telalla
- levittäminen ruiskuttamalla

Lisäksi valmennus perehdyttää di-isosyanaattien vaaroihin, altistumiseen, riskinhallintaan, toimintaan vahingon sattuessa, turvallisiin työtapoihin ja suojavaatetukseen.

Valmennuksen suorittaminen edellyttää hyväksyttyä suoritusta lopputestistä ja työtehtäväkohtaisista testitehtävistä. Hyväksytyn suorituksen jälkeen opiskelija voi tallentaa itselleen todistuksen.

Kohderyhmä

Työntekijät ja esihenkilöt työpaikoilla, joissa käytetään di-isosyanaatteja sisältäviä valmisteita

Kustannukset

59,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Di-isosyanaattien turvallinen käyttö -verkkovalmennus, OSM Ship Management Finland Oy, avoin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu