🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Nolla tapaturmaa -foorumin seminaari

Työterveyslaitos, paikassa Hämeenlinna
Hinta
545 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Hinta
545 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 545 EUR + alv 24 % / osallistuja

Nolla tapaturmaa -foorumin seminaari

Mitäpä muuta työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen pohjimmiltaan on, kuin työn kehittämistä. Se on sujuvan arjen ja onnistuneiden työpäivien mahdollistamista ihan jokaiselle.Miten ennakoida tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia jatkuvasti muuttuvassa maailmassa? Miten tämän muutoksen keskellä kehittää työtä, työympäristöä ja työyhteisöä niin, että työt sujuvat terveellisesti ja turvallisesti?Vuoden 2024 seminaarissa pääsemme pysähtymään näiden teemojen äärelle. Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan yhdessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

21 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna

Kohderyhmä

Nolla tapaturmaa -foorumin seminaarissa työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työsuojelun asiantuntijat sekä esihenkilöt eri aloilta kokoontuvat edistämään yhdessä työturvallisuutta ja työhyvinvointia. Luvassa on kiehtovia keskusteluita, uusia oppeja ja ideoita sekä kohtaamisia. Seminaari on tarkoitettu kaikille työturvallisuuden parissa työskenteleville ja aiheista kiinnostuneille.

Kustannukset

545,00 EUR + alv 24%
Osallistuminen muulta työpaikalta 675 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nolla tapaturmaa -foorumin seminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu