Huono työkäytös ja häirintä kielletty

Sano ei työpaikkakiusaamiselle
Koulutuksen aikana saadaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin:
- Mistä tunnistaa ei-ammatillisen työkäyttäytymisen, häirinnän tai epäasiallisen kohtelun?
- Mikä ei ole häirintää tai epäasiallista kohtelua, vaikka se sellaiseksi voidaan kokea?
- Mitä työpaikalla käytännössä voisi tehdä, jotta häirintää ja muuta epäasiallista kohtelua ennaltaehkäistään? Mitä lainsäädäntö velvoittaa?
- Entä miten tulee toimia, jos ei-ammatillista työkäytöstä, häirintää tai epäasiallista kohtelua esiintyy ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä huolimatta? Mitä lainsäädäntö velvoittaa?
- Mikä on työnantajan, esihenkilön, työkaverin, työsuojeluvaltuutetun, työsuojelupäällikön, luottamusmiehen ja työterveyshuollon rooli? Entä työsuojelutarkastajan?
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Huono työkäytös ja häirintä kielletty, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Seuraavat toteutukset
Kohderyhmä
Työsuojeluvaltuutetut, työsuojelupäälliköt, HR-henkilöstö, esihenkilöt ja luottamusmiehet. Koulutuksen sisällön viemistä käytäntöön edistää, jos koulutukseen osallistuu samalta työpaikalta sekä työntekijöiden että työnantajan edustajia.
Kustannukset
215,00 EUR + alv 24%.
Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.
Ota yhteyttä
Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta
Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...
Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä