Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
4 tuntia
150 EUR + alv 24%
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
150 EUR
22.3.2023

Verkossa
150 EUR
27.9.2023

Verkossa
150 EUR
14.12.2023
Työnjohtajien ja lähiesihenkilöiden työturvallisuusvastuut

Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet

Monesti työnjohdolla ja lähiesihenkilöillä omaan rooliin kuuluvat työturvallisuusvastuut ja velvoitteet ovat hämärän peitossa. Usein tiedetään, että vastuuta on, mutta mitä se konkreettisesti omassa työssä on tai miten sen pitäisi esihenkilötyössä näkyä jää epäselväksi. Mistä esihenkilönä vastaan ja mitä velvollisuuksia minulla on? Ja miten täytän näitä vaatimuksia päivittäisessä esihenkilötyössäni? Näihin kysymyksiin pyritään tässä koulutuksessa löytämään vastauksia.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutukseen osallistuja ymmärtää oman roolinsa organisaatiossa. Koulutuksessa pyritään avaamaan jokaisen työturvallisuusvastuita työpaikalla sekä tuomaan esille konkreettisia asioita mitä se käytännössä tarkoittaa esihenkilötyössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työnjohtajat, lähiesihenkilöt, muut esihenkilöasemassa olevat, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstö

Koulutuspaikka

Webinaari

Kustannukset

150 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet täytä seuraavat tiedot: