Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet

Kesto
4 tuntia
Hinta
170 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 tuntia
Hinta
170 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet

Työnjohtajien ja lähiesihenkilöiden työturvallisuusvastuut

Monesti työnjohdolla ja lähiesihenkilöillä omaan rooliin kuuluvat työturvallisuusvastuut ja velvoitteet ovat hämärän peitossa. Usein tiedetään, että vastuuta on, mutta mitä se konkreettisesti omassa työssä on tai miten sen pitäisi esihenkilötyössä näkyä jää epäselväksi. Mistä esihenkilönä vastaan ja mitä velvollisuuksia minulla on? Ja miten täytän näitä vaatimuksia päivittäisessä esihenkilötyössäni? Näihin kysymyksiin pyritään tässä koulutuksessa löytämään vastauksia.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutukseen osallistuja ymmärtää oman roolinsa organisaatiossa. Koulutuksessa pyritään avaamaan jokaisen työturvallisuusvastuita työpaikalla sekä tuomaan esille konkreettisia asioita mitä se käytännössä tarkoittaa esihenkilötyössä.

Webinaarin kesto on 4 tuntia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS

NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Työnjohtajat, lähiesihenkilöt, muut esihenkilöasemassa olevat, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstö

Koulutuspaikka

Webinaari

Kustannukset

170 € + alv 24%

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen hinnasta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, kun vaihtumisesta ilmoitetaan etukäteen koulutuskoordinaattorille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilöiden ja työnjohtajien työturvallisuusvastuut ja -velvoitteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu