Sujuvia ratkaisuja sisäilmaongelmiin

Työturvallisuuskeskus, paikassa Helsinki
Kesto
2,5 tuntia
Hinta
124 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
9 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
2,5 tuntia
Hinta
124 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
9 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sujuvia ratkaisuja sisäilmaongelmiin

Sujuvia ratkaisuja sisäilmaongelmiin / Työturvallisuuskeskus

Koulutus avaa sisäilmahäiriöiden monipuolista ja varhaista tunnistamista ja opastaa oman työpaikan sisäilmamallin laatimiseen. Koulutuksessa tutustutaan ohjatusti toimintamalleihin ja tutustutaan vaihtoehtoihin ratkaisun löytymisen polulla.


Sisältö

  • Toimiva työsuojeluyhteistyö terveellisen sisäilman mahdollistajana
  • Työpaikan sisäilma-asioiden hoitamisen kokonaisvaltainen prosessi
  • Sujuvia ratkaisuja sisäilmaongelmiin -vaihtuva luento
  • Oman työpaikan sisäilmamallin kehittäminen

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle johdatus sisäilma-asioiden yhteistoiminnalliseen ennaltaehkäisemiseen ja ratkaisemiseen.

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan hybridinä, johon voi osallistua joko paikanpäällä tai etänä. Koulutuksen toteutustapa saattaa kuitenkin muuttua riippuen etä- ja lähiosallistujien määrästä. 

Koulutuksen kesto on 2,5 tuntia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sujuvia ratkaisuja sisäilmaongelmiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS 75.15NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

9 lokakuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Työsuojelun yhteistoimintahenkilöstö, esihenkilöt, työterveyshuollon edustajat, kiinteistöpalvelujen edustajat, sisäilmaryhmän asiantuntijat ja muut työpaikkojen työympäristön turvallisuuden ja sisäilman terveellisyyden parissa työskentelevät.

Kustannukset

100,00 EUR + alv 24%

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumiseen sisältyy ohjelmaan merkityt tarjoilut lähiosallistujille. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, kun vaihtumisesta ilmoitetaan etukäteen koulutuskoordinaattorille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sujuvia ratkaisuja sisäilmaongelmiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu