Olet hallitsevasti sininen persoona!

Sininen persoona on...

tunnollinen, diplomaattinen, huolellinen, velvollisuudentuntoinen ja selkeäsanainen. Lisäksi hän on kriittinen, ehkä jopa pikkutarkka. Sininen persoona on yleensä konservatiivinen ja varovainen ja voi vaikuttaa hieman varautuneelta ja introvertiltä.

Sininen perustaa päätökset faktoihin ja haluaa, että laadukkuus määrittää kaikkea tekemistä.

Sininen persoona on tunnollinen, tarkka ja rauhallinen.

Sinisen persoonan tunnusmerkkejä – tunnistatko itsesi?

Minut saa syttymään... virheettömyys! Rakenteet ja faktatieto. Selkeät säännöt, joita seurata ja kirkas tavoite, johon pyrkiä. Riskien minimointi ja ongelmien ratkaiseminen. Loogisuus ja asiallisuus.

Minua turhauttaa eniten... epävarmuus ja painostavat tilanteet. Ajanpuute ja stressi ovat vihollisiani. Turhauttavia ovat myös irrationaaliset ihmiset, jotka perustavat päätöksensä tunteille faktan sijaan. Sellainen haahuilu saa minut hämmentyneeksi, jopa ärtyneeksi.

Minut kannattaa kohdata... faktoilla ja loppuunmietityillä argumenteilla. Tarvitsen yleensä aikaa pohdinnalle ja faktojen keräämiselle. Vasta sitten otan kantaa muodostaen näkemykseni asiasta.

Lähesty minua rehellisyydellä ja kunnioituksella, ei imartelulla tai ylitsevuotavilla kehuilla. Toki asiallinen tunnustus tekemästäni työstä on mieleeni. 

Mottoni on: Ei määrä vaan laatu.

Työskentelen usein: tilintarkastajana, analyytikkona, psykologina, tutkijana tai IT-alalla. Taustalla voi olla esimerkiksi ekonomin tai rahoitusalan tradenomin tutkinto. 

Viimeksi päivitetty: 28 touko 2019