Olet hallitsevasti sininen persoona!

Olet tunnollinen, diplomaattinen, huolellinen, velvollisuudentuntoinen ja selkeäsanainen.

Olet hallitsevasti sininen persoona!

Sininen persoona on...

tunnollinen, diplomaattinen, huolellinen, velvollisuudentuntoinen ja selkeäsanainen. Lisäksi hän on kriittinen, ehkä jopa pikkutarkka. Olet jokseenkinn konservatiivinen ja varovainen ja voit vaikuttaa hieman varautuneelta ja introvertiltä. Perustat päätöksesi faktoihin ja haluat, että laadukkuus määrittää kaikkea tekemistäsi.


Sinisen persoonan tunnusmerkkejä – tunnistatko itsesi?

Minut saa syttymään... virheettömyys! Rakenteet ja faktatieto. Selkeät säännöt, joita seurata ja kirkas tavoite, johon pyrkiä. Riskien minimointi ja ongelmien ratkaiseminen. Loogisuus ja asiallisuus.

Minua turhauttaa eniten... epävarmuus ja painostavat tilanteet. Ajanpuute ja stressi ovat vihollisiani. Turhauttavia ovat myös irrationaaliset ihmiset, jotka perustavat päätöksensä tunteille faktan sijaan. Sellainen haahuilu saa minut hämmentyneeksi, jopa ärtyneeksi.

Minut kannattaa kohdata... faktoilla ja loppuunmietityillä argumenteilla. Tarvitsen yleensä aikaa pohdinnalle ja faktojen keräämiselle. Vasta sitten otan kantaa muodostaen näkemykseni asiasta.

Lähesty minua rehellisyydellä ja kunnioituksella, ei imartelulla tai ylitsevuotavilla kehuilla. Toki asiallinen tunnustus tekemästäni työstä on mieleeni. 

Mottoni on: Ei määrä vaan laatu.

Työskentelen usein: tilintarkastajana, analyytikkona, psykologina, tutkijana tai IT-alalla. Taustalla voi olla esimerkiksi ekonomin tai rahoitusalan tradenomin tutkinto.