Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto viestinnän ja markkinoinnin tekijöille

AEL
Yhteenveto
5 päivää
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto viestinnän ja markkinoinnin tekijöille

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto on oivallinen väylä mediataitojen hankkimiseen – työtä tekemällä ansaittavaa osaamista. Voit toimia yritysten, julkisen sektorin, muiden mediayhteisöjen tai toimijoiden palveluksessa. Tutkinto soveltuu myös yrittäjille omien tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.

Valmiuksia julkaisuohjelmien osaamiseen ja sosiaalisen median hyödyntämiseen markkinoinnissa tarvitaan kaikissa yrityksissä, niin suurissa kuin pienissäkin. Työ on siirtynyt yhä enenevässä määrin yritysten omien työntekijöiden tehtäväksi, joko muiden töiden ohessa tai päätoimisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto viestinnän ja markkinoinnin tekijöille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto viestinnän ja markkinoinnin tekijöille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

AEL

AEL.fi – Koulutukset

AEL kehittää jatkuvasti koulutustarjontaansa sekä asiantuntijaverkostoaan vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. AEL haluaa pitää yhteiskunnan pyörät pyörimässä kouluttamalla ja kehittämällä yhdessä asiakkaidensa kanssa yritysten sekä niiden henkilökunnan osaamista vastaamaan muutoksen haasteisiin. AEL on vastannut muuttuvan maailman koulutustarpeisiin jo vuodesta 1922. AEL...


Lue lisää kouluttajasta AEL ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AEL

Kaarnatie 4
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ael.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit