Koulutus
4,7 (3 Arvioinnit)

Figma PRO – alkeista ammattitasolle (etäkoulutus)

UX Academy, Verkossa
Kesto
6 vko (3–4 h / vko)
Kesto
6 vko (3–4 h / vko)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Figma PRO – alkeista ammattitasolle (etäkoulutus)

Figma PRO

Opi Figman perusteet, tehokäytön toiminnot ja UI-kirjastojen rakentaminen

Haluaisitko oppia Figman keskeiset ammattikäytön toiminnot, jotka nopeuttavat UI-näkymien ”piirtämistä” ja hyödyntävät Figman koko potentiaalin? Tässä koulutuksessa otat haltuunauto layout– ja komponenttitoiminnot ja saat tehokäyttäjän vinkkejä.

Koulutuksen aikana harjoittelet Figman käyttöä suunnittelemalla usein toistuvista UI-elementeistä (esim. taulukosta) Design System -tasoisia uudelleen käytettäviä käyttöliittymäkomponentteja. Figmaan rakennettu tyylien ja komponenttien UI-kirjasto on keskeinen osa monien yritysten digipalveluiden tuotekehitystä.

Tämä kurssi opettaa

 • Figman alkeet ja perustoiminnot
 • Figman viimeisimmät toiminnot, kuten auto layoutcomponent variants & properties ja variables.
 • Suunnittelemaan näkymiä auto layout -komponenttien avulla
 • Pitämään käyttöliittymät visuaalisesti ja toiminnallisesti yhtenäisinä Design Systemin tyyli- ja komponenttikirjaston avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Figma PRO – alkeista ammattitasolle (etäkoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

 • UX/UI-suunnittelijat ja verkkosivujen suunnittelijat. Haluat olla asiantuntija Figman käytössä, luoda itse UI-kirjaston tai osallistua sen rakentamiseen, tai ehkä olet siirtymässä toisesta suunnittelutyökalusta Figmaan.
 • Kaikki Figma-tiedostoja käsittelevät. Teet yhteistyötä UX-suunnittelijoiden kanssa ja haluat osata hyödyntää ja muokata muiden tekemiä Figma-tiedostoja, joissa on ammattitoiminnot käytössä.
 • Muiden alojen asiantuntijat ja alan vaihtajat. Olet motivoitunut oppimaan Figman käytön yksityiskohtaisella ammattitasolla, jotta voit työskennellä sujuvasti yksin ja muiden Figma-ammattilaisten kanssa.

Aikataulu

Suorita kuudessa viikossa (3–4 tuntia per viikko)

Ajankohta 11.3.2024 – 19.4.2024

Videopuhelut

Neljä 45 min videopuhelua, jotka sisältävät kysymyksiä ja vastauksia sekä Figman toimintojen kertausta. Puheluiden tallenteet tulevat katsottavaksi.

 • Pe 15.3.2024 klo 13
 • To 28.3.2024 klo 13
 • Pe 12.4.2024 klo 13
 • Pe 19.4.2024 klo 13

Verkko-oppimateriaali

 • Avautuu opiskelijalle aloituspäivänä 11.3.2024
 • 1 tunti viikossa suomenkielisiä videoita
 • 2-3 tuntia viikossa harjoitustehtäviä Figmaa käyttäen

Yhden vuoden mentorointi

Sisältää 1 vuoden pääsyn yhteisösivuille:

 • Mahdollisuus kysyä palautetta tai apua mentorilta ryhmäpuheluissa (joka keskiviikko klo 14-15) tai viestillä
 • Käyttöoikeus kurssin oppimateriaaliin ja harjoituksiin

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Juha-Antti Huusko, jolla on 20 vuoden työkokemus UX-suunnittelusta ja n. 4 vuoden työkokemus Figmasta. Kouluttamisen ohessa Juha-Antti työskentelee UX/UI-suunnittelijana eri asiakkaille oman yrityksensä kautta.

Kustannukset

790 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Figma PRO – alkeista ammattitasolle (etäkoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
09 tammi 2024

Kurssi on sopivan käytännönläheinen ja joustava, ja sopii taustaltaan erilaisille suunnittelijoille, tai sellaisiksi pyrkiville. Opit Figman monimutkaisempia toimintoja, ja saat...

Näytä lisätiedot
5/5
Koulutukseen osallistunut
09 tammi 2024

Osallistuin koulutukseen laajentaakseni ymmärrystäni verkkokauppojen käyttöliittymien suunnittelusta. Kurssin päätavoitteena oli oppia parhaita käytäntöjä Figma-ohjelman käytöss...

Näytä lisätiedot
4/5
Koulutukseen osallistunut
09 tammi 2024

Koulutus syvensi omaa Figma-osaamistani ja antoi hyvän pohjan oman Design Systemin parissa työskentelyyn. Opetus oli selkeää, rauhallista ja asioihin paneuduttiin yksityiskohtai...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu