UX Academy

paikassa Verkossa
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

UX Academy

UX Academy Finland

UX Academy Finland – käytännönläheisiä koulutuksia

UX Academy Finland tarjoaa verkkokoulutusta palvelumuotoilusta (Service Design), UX-suunnittelusta (User Experience Design) ja käyttöliittymäsuunnittelusta (User Interface Design).

Opit taitoja, joita voit alkaa hyödyntää heti

Koulutuksissa ja verkkokursseilla käydään läpi suunnittelijan työtapoja ja periaatteita käytännön esimerkkien kautta. Oppimisessa keskeisessä osassa ovat harjoitustehtävät, jotka nopeuttavat uusien taitojen omaksumista. Suurin osa koulutuksistamme sisältää henkilökohtaista palautetta mentorilta, joka on alan kokenut asiantuntija.

Missio

UX Academyn missiona on purkaa ylimääräinen mystiikka palvelumuotoilun ja UX/UI-suunnittelun ympäriltä ja levittää parhaat työtavat laajalti käyttöön. Hyvä digitaalinen käyttökokemus edistää palvelua tarjoavan yrityksen menestystä. Palvelun helppokäyttöisyys syntyy käyttäjälähtöisestä suunnittelusta, jota opit UXA:n koulutuksissa.

Opetusmenetelmä

UXA:n koulutukset etenevät niin, että opiskelija aluksi perehtyy koulutuksen kunkin osion taustamateriaaliin itsenäisesti. Sen jälkeen opiskelija soveltaa opittua käytäntöön harjoituksia tekemällä, itsenäisesti tai ohjatusti ryhmässä. Riippuen koulutustyypistä, harjoituksiin voi saada henkilökohtaista palautetta kirjallisesti tai videopuhelujen välityksellä. 

Haluatko lisätietoja UX Academyn koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa UX Academyn koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksesta ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta UX Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 18 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
09 tammi 2024

Kurssi on sopivan käytännönläheinen ja joustava, ja sopii taustaltaan erilaisille suunnittelijoille, tai sellaisiksi pyrkiville. Opit Figman monimutkaisempia toimintoja, ja saat...

Näytä lisätiedot
5/5
Koulutukseen osallistunut
09 tammi 2024

Osallistuin koulutukseen laajentaakseni ymmärrystäni verkkokauppojen käyttöliittymien suunnittelusta. Kurssin päätavoitteena oli oppia parhaita käytäntöjä Figma-ohjelman käytöss...

Näytä lisätiedot
4/5
Koulutukseen osallistunut
09 tammi 2024

Koulutus syvensi omaa Figma-osaamistani ja antoi hyvän pohjan oman Design Systemin parissa työskentelyyn. Opetus oli selkeää, rauhallista ja asioihin paneuduttiin yksityiskohtai...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu