Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

UX Academy Finland

UX Academy Finland – käytännönläheisiä koulutuksia

UX Academy Finland tarjoaa verkkokoulutusta palvelumuotoilusta (Service Design), UX-suunnittelusta (User Experience Design) ja käyttöliittymäsuunnittelusta (User Interface Design).

Opit taitoja, joita voit alkaa hyödyntää heti

Koulutuksissa ja verkkokursseilla käydään läpi suunnittelijan työtapoja ja periaatteita käytännön esimerkkien kautta. Oppimisessa keskeisessä osassa ovat harjoitustehtävät, jotka nopeuttavat uusien taitojen omaksumista. Suurin osa koulutuksistamme sisältää henkilökohtaista palautetta mentorilta, joka on alan kokenut asiantuntija.

Missio

UX Academyn missiona on purkaa ylimääräinen mystiikka palvelumuotoilun ja UX/UI-suunnittelun ympäriltä ja levittää parhaat työtavat laajalti käyttöön. Yritysten liiketaloudellinen menestys ja hyvä digitaalinen käyttökokemus kulkevat käsi kädessä. Palvelun helppokäyttöisyys syntyy käyttäjälähtöisestä suunnittelusta, jota opit UXA:n koulutuksissa.

Opetusmenetelmä

UXA:n koulutukset etenevät niin, että opiskelija aluksi perehtyy koulutuksen kunkin osion taustamateriaaliin itsenäisesti. Sen jälkeen opiskelija soveltaa opittua käytäntöön harjoituksia tekemällä, itsenäisesti tai ohjatusti ryhmässä. Riippuen koulutustyypistä, harjoituksiin voi saada henkilökohtaista palautetta kirjallisesti tai videopuhelujen välityksellä.

Haluatko lisätietoja UX Academyn koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa UX Academyn koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksesta ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

Design / Muotoilu
Web-suunnittelu Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ilmainen UX-suunnittelun lyhytkurssi 0 EUR Verkossa Aloita heti
UX/UI-perusteet ja Agile UX-menetelmät 1 363 EUR Verkossa
Liiketoiminta
Palvelumuotoilu
Käytännön digitaalinen palvelumuotoilu 1 444 EUR Verkossa
Markkinointi / Viestintä
Graafinen suunnittelu
UX/UI-suunnittelun perusteet - verkkokurssi 210 EUR Verkossa Jatkuva

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta UX Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan UX Academy täytä seuraavat tiedot: