4,6 (8 Arvioinnit)

UX Academy

paikassa Verkossa
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

UX Academy

UX Academy Finland

UX Academy Finland – käytännönläheisiä koulutuksia

UX Academy Finland tarjoaa verkkokoulutusta palvelumuotoilusta (Service Design), UX-suunnittelusta (User Experience Design) ja käyttöliittymäsuunnittelusta (User Interface Design).

Opit taitoja, joita voit alkaa hyödyntää heti

Koulutuksissa ja verkkokursseilla käydään läpi suunnittelijan työtapoja ja periaatteita käytännön esimerkkien kautta. Oppimisessa keskeisessä osassa ovat harjoitustehtävät, jotka nopeuttavat uusien taitojen omaksumista. Suurin osa koulutuksistamme sisältää henkilökohtaista palautetta mentorilta, joka on alan kokenut asiantuntija.

Missio

UX Academyn missiona on purkaa ylimääräinen mystiikka palvelumuotoilun ja UX/UI-suunnittelun ympäriltä ja levittää parhaat työtavat laajalti käyttöön. Yritysten liiketaloudellinen menestys ja hyvä digitaalinen käyttökokemus kulkevat käsi kädessä. Palvelun helppokäyttöisyys syntyy käyttäjälähtöisestä suunnittelusta, jota opit UXA:n koulutuksissa.

Opetusmenetelmä

UXA:n koulutukset etenevät niin, että opiskelija aluksi perehtyy koulutuksen kunkin osion taustamateriaaliin itsenäisesti. Sen jälkeen opiskelija soveltaa opittua käytäntöön harjoituksia tekemällä, itsenäisesti tai ohjatusti ryhmässä. Riippuen koulutustyypistä, harjoituksiin voi saada henkilökohtaista palautetta kirjallisesti tai videopuhelujen välityksellä. 

Haluatko lisätietoja UX Academyn koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa UX Academyn koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksesta ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta UX Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 8 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Johanna
17 helmi 2023

Kurssi selkeytti kuvaa palvelumuotoilun prosessista sekä antoi työkaluja ja varmuutta jakaa prosessin avulla syntyneitä päätelmiä muiden kanssa. Mentorointipuheluiden aikana sai...

Näytä lisätiedot
4/5
Aino
17 helmi 2023

Kurssi antoi hyvän yleistietämyksen aiheesta. Kurssin suorittamisen pystyi sopeuttamaan hienosti omiin aikatauluihin, myös silloin, kun elämä tuli vastaan. Puhelut mentorin kans...

Näytä lisätiedot
5/5
Irina
17 helmi 2023

Kurssi oli erittäin hyvä UI/UX maailmaan johdanto, paljon materiaalia ja vinkkejä.

Sponsoroitu