Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

UXAcademy.fi

UX Academy Finland – käytännönläheisiä verkkokursseja

UX Academy Finland tarjoaa verkkokoulutusta palvelumuotoilusta (Service Design / Design Thinking) ja UX/UI-suunnittelusta (User Experience Design).

Opit taitoja, joita voit alkaa hyödyntää heti

Kursseilla käydään läpi työtapoja ja -periaatteita käytännön esimerkkien kautta. Sen jälkeen teet itse harjoitustehtäviä, joihin voit saada mentorilta palautetta kirjallisesti ja etätapaamisissa. Mentori on alan kokenut asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi.

Missio ja tarjonta

UX Academyn missiona on purkaa ylimääräinen mystiikka palvelumuotoilun ja UX/UI-suunnittelun ympäriltä ja levittää parhaat työtavat laajalti käyttöön. Yritysten liiketaloudellinen menestys ja hyvä digitaalinen käyttökokemus kulkevat käsi kädessä.

Digitaalisen palvelun suunnittelussa tarvitaan monipuolisia taitoja. Koulutuksissamme opit löytämään ja ratkaisemaan todellisia käyttäjä- ja asiakastarpeita.

Palvelun helppokäyttöisyys on seurausta hyvin suunnitellusta käyttöliittymästä. UX Academyssä voit opiskella digitaalisten palveluiden käyttökokemuksen (UX) ja käyttöliittymien (UI) suunnittelua.

Opetusmenetelmä

Opiskelija aluksi perehtyy kunkin kurssin osion taustamateriaaliin itsenäisesti ja pyrkii soveltamaan oppimaansa harjoituksia tekemällä. Sen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus keskustella mentorin kanssa viestien ja etätapaamisten välityksellä.

Oppimisessa keskeisessä osassa ovat käytännönläheiset harjoitustehtävät, jotka nopeuttavat uusien taitojen käyttöönottoa.

Haluatko lisätietoja UX Academyn koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa UX Academyn koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksesta ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

IT / Tietoliikenne
Käyttöjärjestelmät Kesto Hinta Paikka Alkaa
UX/UI -suunnittelun perusteet 6 viikkoa Alkaen 990 EUR + alv 24 % Verkossa 10.1.2022
Liiketoiminta
Palvelumuotoilu
Käytännön digitaalinen palvelumuotoilu 6 viikkoa Alkaen 1 490 EUR + alv 24 % Verkossa 17.1.2022
Practical Skills of a Lead Designer Alkaen 590 EUR + alv 24 % Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta UX Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan UX Academy täytä seuraavat tiedot: