Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
1 päivä
950 EUR + alv 24% (yht. 1 178 EUR)
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
950 EUR
27.3.2023

Verkossa
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan
Tietokone, kädet ja kahvikuppi

Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset

Tiivis ja toimittajariippumaton tietoisku tietovarastoinnin, Business Intelligence -alueen ja Big Datan ideoista, menetelmistä ja välineistä. Kurssilla käydään läpi terminologia, käsitteet sekä arkkitehtuurivaihtoehdot. Tutkimme myös Big Data -ratkaisuiden, modernien pilvipalveluiden sekä edistyneen analytiikan yhä suurempaa roolia käytännön hankkeissa. Mukana puolueeton katsaus DW ja BI alueiden ohjelmistoihin.

Kurssin avulla säästää aikaa ja voi nopeuttaa DW-hankkeita: asiat tulevat kerralla selviksi. Kurssi helpottaa myös toimittajien kanssa keskustelua, kun termit, arkkitehtuurit ja tuotteeta ovat tuttuja. Kurssi on erittäin hyödyllinen myös kokonaisarkkitehtuurin parissa työskenteleville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sopii kaikille, jotka osallistuvat tai ovat tekmisissä tietovarasto / BI -hankkeen kanssa haluavat yleiskuvan tietovarasto/BI -alueesta ja Big Datan vaikutuksista sekä näkemyksen tulevaisuuden suuntauksista.

Kustannukset

Hinta. 950e + alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ari Hovi Oy

Menesty datalla Suomen ykkösosaajan kanssa

Haetko organisaatiollesi kilpailuetua datasta? Tarvitsetko kumppanin, joka tukee sinua datatyön kaikissa vaiheissa datastrategioista ja auditoinneista osaamisen kehittämiseen? Ari Hovi on täyden palvelun konsultti- ja koulutustalo, jolla on vuosikymmenten kokemus alan parhaista käytännöistä ja liiketoimintalähtöinen ote datatyöhön. Olivatpa haasteesi tiedolla johtamisen,...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ari Hovi Oy

Itälahdenkatu 22 A
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin

Koulutukseen osallistunut

Loistava kouluttaja jolla selvästi pitkä kokemus itsellään aiheesta, vastasi kaikkiin esitettyihin kysymyksiin erinomaisesti. Kurssin materiaali (powerpoint) oli erinomainen. Todella hyvä koulutuspäivä!

Koulutukseen osallistunut

Parasta oli sisältö ja kouluttajan laaja osaaminen (reaalimaailman esimerkit)

Koulutukseen osallistunut
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 90 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Data ja analytiikka ratkaisujen modernit toteutukset täytä seuraavat tiedot: