Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Tietojen mallintaminen – Data Modeling

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 400 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan

Verkossa
1 400 EUR
6.9.2021

Verkossa
1 400 EUR
8.11.2021

Tietojen mallintaminen – Data Modeling

Tietojen mallintaminen -kurssi kattaa käsiteanalyysin liiketoimintaihmisten kanssa, arkkitehtuurityyppisen mallinnuksen sekä laajat, yritystasoiset tietomallinnukset. 

Kurssilla käydään monipuolisesti tietojen mallintaminen erilaisilla alueilla: liiketoiminnan tietojen mallintaminen, tietokantaan johtava mallintaminen sekä lyhyesti myös tietovarastointiin liittyvät mallintamisemenetelmät.

Tietojen mallintaminen -koulutuksen sisältö

Kurssilla perehdytään mallintamisen moniin kuvaustapoihin, menetelmiin ja annetaan käytännön ohjeita sekä ylätason "helikopterikuva"-mallien että tarkkojen mallien muodostamiseen ja määritysten laatimiseen. Myös tietovarastoalueen mallinnusmenetelmiä EDW-kannan suunnitteluun (mm. Data Vault -mallin esittely) sekä tähtimallisuunnittelua käydään läpi.

Kurssin ohjelmaan sisältyy:

  • Mallintamisen taustaa
  • Mallintamisen vaiheet
  • ER-mallinnus (käsiteanalyysi)
  • Käytännön ohjeita
  • Muita menetelmiä
  • Erilaiset kohdealueet
  • Tietokannan suunnittelusta

Mallintaminen tuottaa tieto- tai käsitemalleja. Mutta lisäksi tietojen mallintaminen eli käsitealanyysion parhaimmillaan synergiaa luovaa yhteistyötä, jossa osallistujat jakavat näkemyksiään, oppivat ja – mikä tärkeää – sitoutuvat hankkeeseen. Mallintamisessa määritellään tärkeät käsitteet, jolloin syntyy yhteinen kieli ja sanasto eri osapuolten kesken, parhaimmillaan yli organisaatiorajojen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojen mallintaminen – Data Modeling, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii tietojen mallinnukseen osallistuville, projektipäälliköille, esimiehille sekä arkkitehtuureista vastaaville. Kurssi on tärkeä myös henkilöille, jotka lukevat tai soveltavat jo tehtyjä malleja, kuten sovellussunnittelijat ja ohjelmoijat.

Ei esitietovaatimuksia.

Kouluttaja

Hannu Järvi, CEO and Machine Learning / Artificial Intelligence lead at Ari Hovi

Hannu on työskennellyt tekoälyn parissa ensimmäisen kerran  90-luvun puolivälissä. Hänellä on kirkas käsitys siitä, mikä on tekoälyssä tänä päivänä realismia, ja mikä mainospuhetta.

Hannu on auttanut organisaatioita AI-strategiatyössä pienistä organisaatioista suurimpiin vientiryrityksiin, mukaan lukien yliopistollisen keskussairaalan johtoryhmä ja TOP10-pörssiyrityksen AI-strategiatyöstä vastaava johtajisto.

Hän on kouluttanut hetorogeenisiä ryhmiä AI-vasta-alkajista koneoppimisen tohtoreihin tunnistamaan ja työskentelemään yhdessä AI:n liiketoiminnallisten mahdollisuuksien parissa.

Kustannukset

Kurssin hinta on 1400 € + ALV.

Pyydä tarjous yrityksellesi räätälöidystä koulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojen mallintaminen – Data Modeling? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ari Hovi Oy

Opi maailman parhailta kouluttajilta

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatihankkeissa. Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta. Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ari Hovi Oy

Malminkatu 30
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietojen mallintaminen – Data Modeling täytä seuraavat tiedot: