🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 40+ kieltä

Berlitz, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
10/20/40 oppituntia
Hinta
875 - 965 EUR + alv 24 % (yht. 1 196,60 EUR, 1 085 EUR)
Seuraava toteutus
Useita aloituksia (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
10/20/40 oppituntia
Hinta
875 - 965 EUR + alv 24 % (yht. 1 196,60 EUR, 1 085 EUR)
Seuraava toteutus
Useita aloituksia (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 875 EUR + alv 24 % / osallistuja

Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 40+ kieltä

Ihmisiä pöydän ääressä (Kielten yksityistunnit)

Uppoudu valitsemaasi kohdekieleen asiatuntevan Berlitz-ohjaajan opastuksessa ja saavuta sujuva kielitaito nopeasti!

Kokonaan sinuun ja kehitykseesi keskittyvät yksityiset kielikurssit järjestetään paikallisessa kielikeskuksessamme ja räätälöidään vastaamaan tarpeitasi.

Niinkin lyhyessä ajassa kuin kahdessa viikossa saat kattavan ymmärryksen kielestä sekä kulttuurista ja aksentin vivahteista, jotta voit keskustella helposti sosiaalisissa tai liiketoiminnan tilanteissa.

Syvenny kokonaisvaltaisesti

  • Jokainen oppitunti käydään kokonaan valitsemallasi kohdekielellä. Tämä lähestymistapa simuloi kokemusta ulkomailla oleskelusta. Kun keskustelet natiivisti kieltä puhuvan kanssa, se nopeuttaa oppimistasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti.
  • Oppiessasi lähiopetuksessa yksityisopettajan ohjeistuksessa saat välitöntä palautetta suorituksestasi, jotta pystyt saavuttamaan sujuvan ja virheettömän kielitaidon.
  • Pätevät ja ystävälliset Berlitzin yksityisopettajat tulevat eri puolilta maailmaa, joten kielen rinnalla opit vivahteita, aksentteja ja kulttuuria.
  • Kokonaan sinuun ja kehitykseesi keskittyvä yksityinen kielikoulutus on räätälöity tavoitteisiisi sopiviksi ja se tulee pitämään sinut motivoituneina matkallasi sujuvaan kielitaitoon.

Hanki tosielämän keskustelutaito nopeasti

  • Käytännön taitoja ensimmäisestä päivästä lähtien. Berlitz -menetelmä takaa sen, että puhut kohdekieltä ensimmäisestä yksityistunnista lähtien.
  • Ei hukkaan heitettyä aikaa. Puhut kohdekielellä aktiviteettien, kuten tehtävien, tietokilpailujen ja keskustelujen kautta 50% oppitunnistasi ajasta.
  • Jätä turhan tiedon oppiminen väliin. Oppitunnin sisältö on räätälöity tarpeisiisi, joten et vietä aikaa oppien asioita, joita et tarvitse.
  • Pysy motivoituneena. Oppimissuunnitelmasi keskittyy kiinnostuksen kohteisiisi ja tekee oppimisesta nautinnollista pitäen sinut motivoituneena.

Oppiminen on täysin hallinnassasi

  • Järjestä oppiminen elämäsi ympärille. Ymmärrämme sen, jos olet kiireinen. Yksityisen kieliopetuksen avulla voit järjestää sinulle sopivan aikataulun.
  • Sinun tavoitteesi, sinun aikasi. Yksityisillä kielikursseilla sinun ei tarvitse jakaa oppimisaikaasi. Saat 100% henkilökohtaisen kielenopettajan huomiosta ja asetat oppimisesi tavoitteet.
  • Isoina vai pienempinä osina? Voit valita koko päivän oppitunteja, pilkkoa oppimisen lyhyempiin istuntoihin tai sekoittaa ja yhdistellä kumpaakin vaihtoehtoa - valinta on sinun.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Useita aloituksia

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Useita aloituksia

  • Tilauskoulutus
  • Helsinki

Useita aloituksia

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään kielitaitoaan. Oppituntien sisältö on räätälöity tarpeisiisi.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 40+ kieltä ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Berlitz
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Berlitzin kielikoulu avartaa maailmasi!

Berlitz on yksi maailman johtavista kieli- ja kulttuurikouluista ja on edustettuna jo 70 maassa. Yli 140 vuoden kokemus ja kehitystyö kielten opetuksessa näkyy parhaiten Berlitzin omassa tehokkaassa opetusmenetelmässä, jonka avulla kieliä on opetettu niin presidenteille kuin maailmantähdille. Berlitzin menetelmän mukaan...

Lue lisää kouluttajasta Berlitz ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu