Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
680 - 710 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Tampere, Vantaa
Alkavat koulutukset
Tampere
14.11.2019 9:00 
680 EUR
Vantaa
7.5.2020 9:00 
710 EUR

HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa

HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa, Bureau Veritas

Elintarvikkeiden turvallisuus on keskeistä elintarvikealan toimijoille

Elintarviketurvallisuuteen liittyviä standardeja on monenlaisia: yrityskohtaisia vaatimuksia, lakisääteisiä määräyksiä ja vähittäiskaupan toimijoiden kehittämiä standardeja. Moninaisuus on tehnyt soveltamisesta vaikeaa. Samanaikaisesti elintarviketurvallisuuden periaatteista on tullut maailmanlaajuisia.

Elintarvikkeiden turvallisuus on nykyään keskeinen kysymys elintarvikeketjun toimijoille. Siksi on katsottu välttämättömäksi kehittää yksi maailmanlaajuinen standardi, joka sisältää elintarviketurvallisuuden periaatteet. Esimerkiksi BRC Food standardi vaatii HACCP tiimiltä näiden periaatteiden tuntemusta.

HACCP-periaatteiden käyttö on lakisääteinen velvollisuus

Elintarvikkeiden tuoteturvallisuusriskien hallitseminen on olennaista elintarvikkeiden valmistuksessa. Valmistajan tulee ymmärtää riskit kokonaisvaltaisesti, ne tulee tunnistaa ja niitä tulee hallita. HACCP periaatteiden käyttö on lakisääteinen velvollisuus. Myös elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät (esim. ISO 22000, FSSC 22000 ja BRC) vaativat vaaranarviointia, vaarojen hallintaa ja hallintajärjestelmän kelpuutusta.

Koulutuksessa käsitellään HACCP periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein sekä sitä, miten laadittua järjestelmää ylläpidetään ja kuinka se kelpuutetaan elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville. Koulutus sopii laatu-, kehitys- ja tuotantopäälliköille, asiantuntijoille, johdolle, esimiehille sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.

Kouluttaja

Hanna Manninen, johtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland

Mannisella on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B- kuin B-to-C-sektoreilla. Auditoijana hän on erikoistunut elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditointeihin. Kouluttajana Manninen toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 710 € + alv 24 %.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin (p.l. standardi), kahvit, lounaan ja osallistumistodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2019 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(5)
Kouluttajalla oli hyviä käytännön esimerkkejä arviointikysymyksistä HACCP-järjestelmää koskien.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Rento ote koulutukseen, silti asiantunteva. Hyvin käytännön esimerkkejä. Ryhmätyöt kivoja (vaikka alkuun niiden hyödyllisyyttä epäilin).
Minna Korhonen
(5)
Päivä ei tuntunut pitkältä, vaihtelua ja monipuolista (mm. ryhmätyöt). Piti myös itse miettiä, ja se on aina hyvä.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa täytä seuraavat tiedot: