🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Riskien seuranta, raportointi ja viestintä

Kesto
3 tuntia
Hinta
275 EUR + alv 24 % (yht. 341 EUR)
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
275 EUR + alv 24 % (yht. 341 EUR)
Seuraava toteutus
17 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 275 EUR + alv 24 % / osallistuja

Riskien seuranta, raportointi ja viestintä

Riskien seuranta, raportointi ja viestintä

Koulutus on osa Riskienhallinnan täydennyskoulutus (5 op) -koulutuskokonaisuutta.

Osallistu kokonaisuuteen tai poimi itsellesi parhaiten sopivat teemat. Yksittäisiin päiviin voi ilmoittautumia 3 vrk ennen koulutusta. Koulutukseen voi osallistua vain luennoille, tai halutessaan voi syventää oppimista suorittamalla koulutuksesta viisi opintopistettä. Opintopisteiden suorittajille on kirjallisena lisätehtävänä oppimispäiväkirja sekä essee koulutukseen liittyvästä teemasta osallistujan käytännön työhön ja kirjallisuuteen peilaten. Mikäli on estynyt osallistumasta koulutusajankohtana, koulutuksen voi kuunnella jälkikäteen tallenteelta.

Opintopisteet voidaan hyväksilukea esimerkiksi UEF EMBA-koulutusohjelmassa. Koko ohjelman suorittajat saavat todistuksen ja sähköisen osaamismerkin, jonka voi jakaa omissa sähköisissä kanavissaan osoitukseksi koulutuksen suorittamisesta.

5. Riskien seuranta, raportointi ja viestintä | ke 17.9.2024 klo 12.00–15.15

Riskien seurannan avulla varmistetaan, että riskit pysyvät hallinnassa. Seurannan tulee olla jatkuvaa ja riskeistä raportoinnin säännöllistä. Riskeistä viestintä on moniportainen prosessi siitä, kenelle ja mitä viestitään. Koulutuksessa käsitellään riskien seurannan ja raportoinnin keinoja sekä haasteita, sekä sitä, mitä huomioitavaa on raportoinnin liittämisessä osaksi johdon raportointia. Lisäksi käsitellään sitä, millaisia asiakokonaisuuksia viedään johdolle, omistajille ja mahdollisille yhteistyökumppaneille.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Riskienhallinnan asiantuntijat, turvallisuuspäälliköt, johtajat

Kustannukset

Yksittäisen koulutuksen hinta muille kuin koko ohjelmaan osallistuville 275,00 € + alv 24 % 66,00 €, verollinen myyntihinta 341,00 €. Hinta sisältää verkkovälitteisen koulutuksen, sähköisen luentomateriaalin ja mahdollisuuden esittää ennakkokysymyksiä sekä osallistumistodistuksen.

Useampi osallistuja samasta organisaatiosta? Pyydä tarjous sähköpostilla koulutuksen suunnittelijalta.

Koko ohjelman hinta on 1100,00 € + alv 24 % 264,00 €, verollinen myyntihinta 1364,00 €. Hinta sisältää viisi erillistä verkkokoulutusta, verkko-oppimisympäristön, mahdollisuuden suorittaa opintopisteitä, sähköisen luentomateriaalin, ennakkokysymysten esittämisen sekä esseetehtävän ohjauksen ja kirjallisen palautteen.

UEF Jatkuva oppiminen sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Riskien seuranta, raportointi ja viestintä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...

Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu