Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti.

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa ja uudistumisessa. Valittavissanne on valmennusta, täydennyskoulutuksia ja työelämälähtöisiä yhteistyömahdollisuuksia sekä avoimen yliopiston ratkaisuja, kuten osaamiskokonaisuuksia työelämän tarpeisiin.

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus suunnittelee ja toteuttaa myös asiakkaille räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Asiakkaana saat käyttöösi ainutlaatuisen kouluttaja-, kollega- ja asiantuntijaverkoston ja ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua alasi huippujen kanssa. Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus on Itä-Suomen ainoa eMBA-kouluttaja.

Käytännönläheiset, joustavat ja uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvat palvelumme suunnittelemme yhdessä asiakkaidemme ja toimialojen vaatimusten mukaan. Koulutuksemme avaavat tuoreita näkökulmia työn sisältöön ja työskentelytapoihin sekä päätöksentekoon ja johtamiseen.

Täydennyskoulutuksia tarjoamme mm. seuraavista teemoista:

  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
  • Juridiikka
  • Lääkeala
  • Kasvatus- ja opetusala
  • Rakennusterveys ja ympäristö
  • Sosiaali- ja terveysala
  • Kansainvälisyys

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Kiinnostuitko Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksen koulutuksista?

Lisätietoja koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit kysyä lisätietoja suoraan kouluttajalta myös täyttämällä yhteydenottopyynnön.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Monimutkaiset palvelupolut -koulutus (2 op) Alkaen 890 EUR + alv 24 % Joensuu 27.4.2022 - 23.5.2022
Strateginen ajattelu ja johtaminen 5 op, 25.-26.8.2022 5 opintopistettä Alkaen 1 525 EUR + alv 24 % Kuopio 25.-26.8.2022
Työyhteisösovittelun täydennyskoulutus Alkaen 2 300 EUR + alv 24 % Kuopio Koulutus alkaa keväällä 2022 ja päättyy keväällä 2023.
MBA
UEF EMBA – Executive MBA Useita (2) Haku on auki
Juridiikka / Laki
Riskienhallinnan erityisosaaminen täydennyskoulutus 18 op 18 opintopistettä Alkaen 2 450 EUR + alv 24 % Helsinki Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin
Kasvatus / Ohjaus
Tukea maahanmuuttotyöhön Useita paikkakuntia Sovitaan tilaajan kanssa
Opetus / Pedagogiikka
Flippaus haltuun -tilauskoulutus Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Sosiaali- ja terveysala
Geriatrisen lääkehoidon asiantuntijakoulutus 20 op Alkaen 1 649 EUR + alv 24 % Verkossa Ilmoittautuminen non-stop. Koulutuksen aloituspäivät ovat kuun 1. ja 15. päivä.
Pedagogista osaamista terveysalan asiantuntijalle (5 op) -verkkokoulutus Alkaen 590 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva haku
Vaikuttavuutta arkipäivän terveydenhuoltoon – syöpätautien vaikuttava hoito -​verkkokoulutus (2 op) Alkaen 99 EUR + alv 24 % Verkossa

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.uef.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus täytä seuraavat tiedot: