🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Riskien käsittely

Kesto
3 tuntia
Hinta
275 EUR + alv 24 % (yht. 341 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
275 EUR + alv 24 % (yht. 341 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 275 EUR + alv 24 % / osallistuja

Riskien käsittely

Riskien käsittely

Koulutus on osa Riskienhallinnan täydennyskoulutus (5 op) -koulutuskokonaisuutta.

Osallistu kokonaisuuteen tai poimi itsellesi parhaiten sopivat teemat. Yksittäisiin päiviin voi ilmoittautumia 3 vrk ennen koulutusta. Koulutukseen voi osallistua vain luennoille, tai halutessaan voi syventää oppimista suorittamalla koulutuksesta viisi opintopistettä. Opintopisteiden suorittajille on kirjallisena lisätehtävänä oppimispäiväkirja sekä essee koulutukseen liittyvästä teemasta osallistujan käytännön työhön ja kirjallisuuteen peilaten. Mikäli on estynyt osallistumasta koulutusajankohtana, koulutuksen voi kuunnella jälkikäteen tallenteelta.

Opintopisteet voidaan hyväksilukea esimerkiksi UEF EMBA-koulutusohjelmassa. Koko ohjelman suorittajat saavat todistuksen ja sähköisen osaamismerkin, jonka voi jakaa omissa sähköisissä kanavissaan osoitukseksi koulutuksen suorittamisesta.

4. Riskien käsittely | 29.8.2024 klo 12.00–15.15

Riskien arviointi luo pohjaa organisaation päätöksenteolle, mitä riskejä otetaan ja mitä vältetään. Riskien käsittelyssä on olennaista pystyä arvioimaan riskien, uhkien ja mahdollisuuksien kokonaisvaltaista vaikutusta organisaation tavoitteiden näkökulmista. Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti riskien käsittelyä ja kuinka käsittely tulee vastuuttaa sekä dokumentoida.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Riskienhallinnan asiantuntijat, turvallisuuspäälliköt, johtajat

Kustannukset

Yksittäisen koulutuksen hinta muille kuin koko ohjelmaan osallistuville 275,00 € + alv 24 % 66,00 €, verollinen myyntihinta 341,00 €. Hinta sisältää verkkovälitteisen koulutuksen, sähköisen luentomateriaalin ja mahdollisuuden esittää ennakkokysymyksiä sekä osallistumistodistuksen.

Useampi osallistuja samasta organisaatiosta? Pyydä tarjous sähköpostilla koulutuksen suunnittelijalta.

Koko ohjelman hinta on 1100,00 € + alv 24 % 264,00 €, verollinen myyntihinta 1364,00 €. Hinta sisältää viisi erillistä verkkokoulutusta, verkko-oppimisympäristön, mahdollisuuden suorittaa opintopisteitä, sähköisen luentomateriaalin, ennakkokysymysten esittämisen sekä esseetehtävän ohjauksen ja kirjallisen palautteen.

UEF Jatkuva oppiminen sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Riskien käsittely? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...

Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu