Laurea Certified Risk Officer

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
Pyydä tarjous
   
Tilauskoulutus
Pääkaupunkiseutu
Koulutus

Laurea Certified Risk Officer

Tarvitsetko työssäsi riskienhallinnan osaamista? Osaatko tunnistaa riskejä sekä uhkia ja mahdollisuuksia työssäsi? Riskienhallinta koostuu uhkien ja mahdollisuuksien tunnistamisesta, niistä aiheutuvien riskien arvioinnista, sekä arvioinnin perusteella tehtävistä toimenpiteistä.

Laurea Certified Risk Officer-koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy tunnistamaan työnsä pullonkaulat, ongelmakohdat ja kehittämisen paikat sekä tuottamaan niihin kehittämisehdotuksia kouluttajien ohjauksessa.

Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä, yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta ja –ohjauksesta sekä ennakkotehtävän pohjalta muodostuvasta kehittämistehtävästä.

Ennakkotehtävässä tunnistetaan työpaikalla kehittämisen paikka yhdessä työnantajan kanssa ja esitellään se kouluttajalle. Lähiopetuspäivänä käydään läpi erilaisia menetelmiä, työstäen jo valmiiksi ennakkotehtävässä tunnistettua kehittämiskohdetta. Tämän jälkeen seuraa itsenäisen työskentelyn vaihe, jossa osallistuja käyttää opittuja työkaluja työpaikalla ja tämän pohjalta muodostaa kehittämisehdotuksensa. Työn aikana osallistuja käyttää tukenaan kouluttajan antamaa ohjausta (mm. verkkotapaamiset).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laurea Certified Risk Officer, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tarvitsetko työssäsi riskienhallinnan perusteita? Kaipaatko ohjaajaa tueksi riskienarviointiprojektiisi? Tai oletko esimerkiksi pien- tai yksinyrittäjänä yksin riskienhallintaan liittyvien kysymystesi kanssa?

Certified Risk Officer -koulutus on suunniteltu kaikille, joiden tehtäviin kuuluu työn sujuvuudesta ja onnistumisesta vastaaminen. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista riskienhallinnasta. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, joille riskienarviointi on osa tehtävänkuvaa tai jotka aloittelevat uraansa riskienhallinnan parissa.

Tutkinto / todistus

Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen AMK-koulutuksen vaatimukset.

Aikataulu

Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä, yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta ja –ohjauksesta sekä ennakkotehtävän pohjalta muodostuvasta kehittämistehtävästä.

Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti. Kiinnostuitko koulutuksesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laurea Certified Risk Officer? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laurea Certified Risk Officer täytä seuraavat tiedot: