Laurea Certified Risk Officer

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Pääkaupunkiseutu
Seuraava toteutus
Koulutus toteutetaan tilauksesta katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Koulutus toteutetaan tilauksesta katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Laurea Certified Risk Officer

Laurea-ammattikorkeakoulu

Tarvitsetko työssäsi riskienhallinnan osaamista? Osaatko tunnistaa riskejä sekä uhkia ja mahdollisuuksia työssäsi? Riskienhallinta koostuu uhkien ja mahdollisuuksien tunnistamisesta, niistä aiheutuvien riskien arvioinnista, sekä arvioinnin perusteella tehtävistä toimenpiteistä.

Laurea Certified Risk Officer-koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy tunnistamaan työnsä pullonkaulat, ongelmakohdat ja kehittämisen paikat sekä tuottamaan niihin kehittämisehdotuksia kouluttajien ohjauksessa.

Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä, yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta ja –ohjauksesta sekä ennakkotehtävän pohjalta muodostuvasta kehittämistehtävästä.

Ennakkotehtävässä tunnistetaan työpaikalla kehittämisen paikka yhdessä työnantajan kanssa ja esitellään se kouluttajalle. Lähiopetuspäivänä käydään läpi erilaisia menetelmiä, työstäen jo valmiiksi ennakkotehtävässä tunnistettua kehittämiskohdetta. Tämän jälkeen seuraa itsenäisen työskentelyn vaihe, jossa osallistuja käyttää opittuja työkaluja työpaikalla ja tämän pohjalta muodostaa kehittämisehdotuksensa. Työn aikana osallistuja käyttää tukenaan kouluttajan antamaa ohjausta (mm. verkkotapaamiset).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laurea Certified Risk Officer, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Koulutus toteutetaan tilauksesta

  • Tilauskoulutus
  • Pääkaupunkiseutu

Kohderyhmä

Tarvitsetko työssäsi riskienhallinnan perusteita? Kaipaatko ohjaajaa tueksi riskienarviointiprojektiisi? Tai oletko esimerkiksi pien- tai yksinyrittäjänä yksin riskienhallintaan liittyvien kysymystesi kanssa?

Certified Risk Officer -koulutus on suunniteltu kaikille, joiden tehtäviin kuuluu työn sujuvuudesta ja onnistumisesta vastaaminen. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista riskienhallinnasta. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, joille riskienarviointi on osa tehtävänkuvaa tai jotka aloittelevat uraansa riskienhallinnan parissa.

Tutkinto / todistus

Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen AMK-koulutuksen vaatimukset.

Aikataulu

Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä, yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta ja –ohjauksesta sekä ennakkotehtävän pohjalta muodostuvasta kehittämistehtävästä.

Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan tilauksesta ja se räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti. Kiinnostuitko koulutuksesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laurea Certified Risk Officer? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Laurea tarjoaa korkeakoulutasoisia koulutuksia, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Olemme mukana organisaatioiden henkilöstön oppimisessa ja osaamisen kasvussa vaativampiin tai muuttuneisiin työtehtäviin organisaation tilanteen muuttuessa. Tarjoamme räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yrityksen tarpeisiin pohjautuen sekä eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia, joissa...

Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu