Katakri-pääauditoijakoulutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Espoo
Kesto
7 lähipäivää
Hinta
2 900 EUR + alv 24 % (yht. 3 596 EUR)
Seuraava toteutus
9 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
7 lähipäivää
Hinta
2 900 EUR + alv 24 % (yht. 3 596 EUR)
Seuraava toteutus
9 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Katakri-pääauditoijakoulutus

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ota haltuun uudistuneen kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön vaatimukset ja kouluttaudu asiantuntijaksi!

Katakri-pääauditoijakoulutus on Laurea-ammattikorkeakoulun järjestämä koulutus ja erikoistumisopintokokonaisuus. Katakria käytetään arvioitaessa turvallisuusjärjestelyjä yritysturvallisuusselvityksessä ja viranomaisten tietojärjestelmien turvallisuuden arvioinneissa, mutta sen hallitsemisesta on apua myös oman organisaation turvallisuuden kehittämisessä. Katakri-pääauditoijakoulutuksessa ammattitaitosi kehittyy turvallisuusjohtamisen, fyysisen ja teknisen tietoturvallisuuden osaamisen sekä Katakri-auditoinnin johtamisen saralla. Koulutuksessa opit tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden. Koulutus toteutetaan uudistuneen Katakri2020 mukaan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus rakentuu lähi- ja etäjaksoista. Lähipäivät pidetään Laurea-ammattikorkeakoulun, Leppävaaran kampuksen tiloissa. Lähijaksoja tukevat etäjaksot, joiden avulla voit tehdä kehittämistehtäviä joustavasti verkossa aikaan ja paikkaan sitomatta. Opetuksen tueksi on tarjolla henkilökohtaista ohjausta niin verkon kuin lähitapaamistenkin kautta.

Koulutus etenee moduuleittain. Koulutus alkaa orientaatiomoduulilla, jonka jälkeen siirrytään turvallisuusjohtamisen, fyysisen turvallisuuden ja teknisen tietoturvallisuuden moduuleihin. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan. Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta moduulista. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan.

  1. Turvallisuusjohtaminen: Osallistuja osaa arvioida turvallisuuden hallintajärjestelmän osa-alueet Katakrin vaatimusten mukaisesti sekä tehdä riskin arviointia eri menetelmillä.
  2. Fyysinen turvallisuus: Osallistuja osaa valita ja mitoittaa fyysiset turvatoimet Katakrin vaatimusten mukaisesti.
  3. Tekninen tietoturvallisuus: Osallistuja osaa varmistaa turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden salassa pidettävän tiedon sähköisissä käyttöympäristöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Katakri-pääauditoijakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

9 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2024

Kohderyhmä

Katakri2020 on viranomaisten tietoturvallisuuden auditointityökalu, jota voidaan käyttää arvioitaessa kohdeorganisaation kykyä suojata kansallista tai kansainvälistä turvallisuusluokiteltua tietoa. Katakria voidaan käyttää auditointityökaluna arvioitaessa viranomaisten tietojärjestelmien turvallisuutta sekä yrityksen turvallisuusjärjestelyjä. Katakria voidaan käyttää myös apuna yritysten, yhteisöjen sekä viranomaisten muussa turvallisuustyössä ja sen kehittämisessä.

Katakri-pääauditoijakoulutus on suunnattu turvallisuusalan asiantuntijoille, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja toteuttavat Katakri-auditointeja tai jotka valmistautuvat sisäisiin tai ulkoisiin auditointeihin. Lisäksi koulutus on tarkoitettu yrityselämän ja julkishallinnon organisaatioiden edustajille sekä turvallisuusviranomaisille, joiden tehtävänä on parantaa organisaation tietoturvallisuuden tasoa ja turvallisuusluokitellun tiedon turvaamista.

Osallistujilta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Tutkinto / todistus

Koulutuskokonaisuus on 15 opintopisteen laajuinen. Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää ylemmän korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 900,00 euroa + alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Katakri-pääauditoijakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Laurea tarjoaa korkeakoulutasoisia koulutuksia, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Olemme mukana organisaatioiden henkilöstön oppimisessa ja osaamisen kasvussa vaativampiin tai muuttuneisiin työtehtäviin organisaation tilanteen muuttuessa. Tarjoamme räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yrityksen tarpeisiin pohjautuen sekä eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia, joissa...

Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu