Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Katakri-pääauditoijakoulutus

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
7 lähipäivää
2 600 EUR + alv 24 % (yht. 3 224 EUR)
5.9.2022 09.30
Haku päättyy: 21.8.2022
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus

Katakri-pääauditoijakoulutus

Katakri-pääauditoijakoulutus

Kouluttaudu turvallisuusauditoinnin asiantuntijaksi!

Ota haltuun uudistuneen kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön vaatimukset ja kouluttaudu asiantuntijaksi!

Katakri-pääauditoijakoulutus on Laurea-ammattikorkeakoulun järjestämä koulutus ja erikoistumisopintokokonaisuus. Katakria käytetään arvioitaessa turvallisuusjärjestelyjä yritysturvallisuusselvityksessä ja viranomaisten tietojärjestelmien turvallisuuden arvioinneissa, mutta sen hallitsemisesta on apua myös oman organisaation turvallisuuden kehittämisessä. Katakri-pääauditoijakoulutuksessa ammattitaitosi kehittyy turvallisuusjohtamisen, fyysisen ja teknisen tietoturvallisuuden osaamisen sekä Katakri-auditoinnin johtamisen saralla. Koulutuksessa opit tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden. Koulutus toteutetaan uudistuneen Katakri2020 mukaan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus rakentuu lähi- ja etäjaksoista. Lähipäivät pidetään Laurea-ammattikorkeakoulun, Leppävaaran kampuksen tiloissa. Lähijaksoja tukevat etäjaksot, joiden avulla voit tehdä kehittämistehtäviä joustavasti verkossa aikaan ja paikkaan sitomatta. Opetuksen tueksi on tarjolla henkilökohtaista ohjausta niin verkon kuin lähitapaamistenkin kautta.

Koulutus etenee moduuleittain. Koulutus alkaa orientaatiomoduulilla, jonka jälkeen siirrytään turvallisuusjohtamisen, fyysisen turvallisuuden ja teknisen tietoturvallisuuden moduuleihin. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan. Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta moduulista. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan.

  1. Turvallisuusjohtaminen: Osallistuja osaa arvioida turvallisuuden hallintajärjestelmän osa-alueet Katakrin vaatimusten mukaisesti sekä tehdä riskin arviointia eri menetelmillä.
  2. Fyysinen turvallisuus: Osallistuja osaa valita ja mitoittaa fyysiset turvatoimet Katakrin vaatimusten mukaisesti.
  3. Tekninen tietoturvallisuus: Osallistuja osaa varmistaa turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden salassa pidettävän tiedon sähköisissä käyttöympäristöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Katakri-pääauditoijakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Katakri2020 on viranomaisten tietoturvallisuuden auditointityökalu, jota voidaan käyttää arvioitaessa kohdeorganisaation kykyä suojata kansallista tai kansainvälistä turvallisuusluokiteltua tietoa. Katakria voidaan käyttää auditointityökaluna arvioitaessa viranomaisten tietojärjestelmien turvallisuutta sekä yrityksen turvallisuusjärjestelyjä. Katakria voidaan käyttää myös apuna yritysten, yhteisöjen sekä viranomaisten muussa turvallisuustyössä ja sen kehittämisessä.

Katakri-pääauditoijakoulutus on suunnattu turvallisuusalan asiantuntijoille, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja toteuttavat Katakri-auditointeja tai jotka valmistautuvat sisäisiin tai ulkoisiin auditointeihin. Lisäksi koulutus on tarkoitettu yrityselämän ja julkishallinnon organisaatioiden edustajille sekä turvallisuusviranomaisille, joiden tehtävänä on parantaa organisaation tietoturvallisuuden tasoa ja turvallisuusluokitellun tiedon turvaamista.

Osallistujilta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Tutkinto / todistus

Koulutuskokonaisuus on 15 opintopisteen laajuinen. Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää ylemmän korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Aikataulu

Katakri-pääauditoijakoulutus järjestetään 5.9.-18.11.2022 välisenä aikana:

Koulutuksen lähipäivät:

  • 5.9.2022 klo 9.30-14.00
  • 6.-7.9.2022 klo 8.30-16.00
  • 4.-5.10.2022 klo 8.30-16.00
  • 25.-26.10.2022 klo 8.30-16.00

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 600,00 euroa + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Katakri-pääauditoijakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Katakri-pääauditoijakoulutus täytä seuraavat tiedot: