Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Katakri-pääauditoijakoulutus

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
7 lähipäivää
2 600 EUR + alv 24 % (yht. 3 224 EUR)
5.10.2020 09.30
Haku päättyy: 20.9.2020
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus

Katakri-pääauditoijakoulutus

Katakri-pääauditoijakoulutus

Kouluttaudu turvallisuusauditoinnin asiantuntijaksi!

Ota haltuun kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön vaatimukset ja kouluttaudu asiantuntijaksi!

Katakri-pääauditoijakoulutus on Laurea-ammattikorkeakoulun järjestämä koulutus ja erikoistumisopintokokonaisuus. Koulutus on tämän päivän opetusmenetelmiä hyödyntävä pääauditoijakoulutus, joka täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Katakri-pääauditoijakoulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammattitaitoa turvallisuusjohtamiseen, fyysiseen ja tekniseen turvallisuuteen sekä Katakri-auditoinnin johtamiseen liittyen. Osallistujat oppivat tulkitsemaan ja soveltamaan Katakrin vaatimuksia ja saavat valmiudet todentaa ja osoittaa luotettavasti turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden.

Koulutuksen toteutus

Koulutus rakentuu lähi- ja etäjaksoista. Lähipäivät pidetään Laurea-ammattikorkeakoulun, Leppävaaran kampuksen tiloissa. Lähijaksoja tukevat etäjaksot, joiden avulla voit tehdä kehittämistehtäviä joustavasti verkossa aikaan ja paikkaan sitomatta. Opetuksen tueksi on tarjolla henkilökohtaista ohjausta niin verkon kuin lähitapaamistenkin kautta.

Koulutus etenee moduuleittain. Koulutus alkaa orientaatiomoduulilla, jonka jälkeen siirrytään turvallisuusjohtamisen, fyysisen turvallisuuden ja teknisen tietoturvallisuuden moduuleihin. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan. Koulutuksen osallistujalta toivotaan turvallisuusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta auditoinneista.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta moduulista. Moduulien välillä osallistujat tekevät omaan organisaatioonsa kehittämistehtäviä, joiden avulla osaaminen todennetaan.

  1. Turvallisuusjohtaminen: Osallistuja osaa arvioida turvallisuuden hallintajärjestelmän osa-alueet Katakrin vaatimusten mukaisesti sekä tehdä riskin arviointia eri menetelmillä.
  2. Fyysinen turvallisuus: Osallistuja osaa valita ja mitoittaa fyysiset turvatoimet Katakrin vaatimusten mukaisesti.
  3. Tekninen tietoturvallisuus: Osallistuja osaa varmistaa turvallisuusjärjestelyjen riittävyyden salassa pidettävän tiedon sähköisissä käyttöympäristöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Katakri-pääauditoijakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Katakri-pääauditoijakoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja toteuttavat Katakri-auditointeja tai jotka valmistautuvat sisäisiin tai ulkoisiin auditointeihin. Katakria voidaan myös käyttää yritysten välisiin auditointeihin. Lisäksi koulutus on tarkoitettu yrityselämän ja julkishallinnon organisaatioiden edustajille sekä turvallisuusviranomaisille, joiden tehtävänä on parantaa organisaation turvallisuustasoa ja luottamuksellisen tiedon turvaamista.

Tutkinto / todistus

Koulutuskokonaisuus on 15 opintopisteen laajuinen. Katakri-pääauditoijakoulutus täyttää ylemmän korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Aikataulu

Katakri-pääauditoijakoulutus järjestetään syksyllä 5.10.–25.11.2020 välisenä aikana:

  • 5.10.2020 klo 9.30–14.00
  • 6.–7.10.2020 klo 8.30–16.00
  • 3.–4.11.2020 klo 8.30–16.00
  • 24.–25.11.2020 klo 8.30–16.00

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 600,00 euroa + alv 24 %

Yksittäinen moduuli 1 000,00 euroa + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Katakri-pääauditoijakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea-ammattikorkeakoulu Täydennyskoulutus, Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Katakri-pääauditoijakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: