Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutus

Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
600 EUR + alv 24 % (yht. 744 EUR)
Seuraava toteutus
Joustavasti verkossa katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
600 EUR + alv 24 % (yht. 744 EUR)
Seuraava toteutus
Joustavasti verkossa katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutus

Laurea-ammattikorkeakoulu

Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutus on ammatillista täydennyskoulutusta Risk Manager -henkilösertifikaatin haltijoille. Joustavasti verkko-opetuksena toteutettava koulutus tarjoaa erinomaisen tilaisuuden päivittää riskienhallinnan osaamista. Täydennyskoulutus toimii samalla myös sertifioiduille Risk Managereille ammatillisena täydennyskoulutuksena, jota tarvitaan kolmen vuoden välein uudelleensertifiointia varten.

Koulutus tarjoaa eurooppalaisen EOQ-kriteerien mukaisen teorian sekä opettajien kokemuksen osallistujien omien organisaatioiden riskienhallintatyön tueksi.

 • Koulutuksen voi suorittaa joustavasti verkossa aikaan ja paikkaan sitoutumatta.
 • Koulutuksen ilmoittautuminen on jatkuva, voit ilmoittautua koulutukseen ja suorittaa koulutuksen sinulle sopivaan aikaan.
  • Huomioithan, että kesän aikana 3.6.-19.8.2024 koulutusta ei voi aloittaa.
 • Tavoitteena on, että koulutus suoritetaan kahden kuukauden kuluttua koulutuksen aloittamisesta.
 • Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.
 • Koulutus on 1 opintopisteen laajuinen ja täyttää ylemmän korkeakoulutasoisen (YAMK) koulutuksen vaatimukset.
 • Koulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen voit hakea Risk Manager -henkilösertifikaatin uudelleensertifiointia.
 • Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti verkossa

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Risk Manager -koulutuksen suorittaneille, Risk Manager -henkilösertifikaatin haltijoille sekä riskienhallintatehtävissä toimiville asiantuntijoille.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen tavoitteena on perehtyä riskienhallinnan ajankohtaisaiheisiin, kuten riskin psykologiseen näkökulmaan ja organisaatiokäyttäytymiseen sekä riskienhallinnan ja resilienssin väliseen kytkentään.

Koulutus järjestetään verkko-opetuksena, jonka voit suorittaa aikaan tai paikkaan sitomatta. Tavoitteena on, että koulutus suoritetaan kahden kuukauden kuluttua koulutuksen aloittamisesta. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja vastaa lyhyeen kyselyyn, jonka lisäksi koulutukseen sisältyy palautettava tehtävä.

Koulutuksen hyväksytty suoritus edellyttää ennakkokyselyyn vastaamista sekä tehtävän hyväksyttyä suoritusta, jonka jälkeen Laurea myöntää osallistujalle todistuksen koulutuksen suorittamisesta.

EOQ-vaatimusten mukaisen Risk Manager –uudelleensertifiointi tulee hakea SLY Sertifioinnilta erikseen.

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään verkossa. Koulutuksen ilmoittautuminen on jatkuva, voit ilmoittautua koulutukseen sinulle sopivaan aikaan. Tavoitteena on kuitenkin, että koulutus suoritetaan kahden kuukauden kuluttua koulutuksen aloittamisesta.

Kouluttaja

Soili Martikainen, lehtori, Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutuksen vastuukouluttaja, TKT, Laurea-ammattikorkeakoulu

”Kaikki organisaatiot, niin yritykset kuin julkisen sektorin toimijat, hyötyvät riskiperusteisesta toiminnasta, joka on osa hyvää hallintotapaa, johtajuutta ja ennakoivaa toimintaa. Riskienhallintaa tarvitaan kaikissa toiminnoissa ja kaikilla organisaation tasoilla tavoitteita asettaessa, päätöksenteon tukena sekä jatkuvan kehittymisen mahdollistajana.”

Soililla on vankka kokemus riskienhallinnasta sekä liike-elämästä että viranomaistehtävistä. Soilin väitöstutkimus vuodelta 2016 käsittelee konsultoivaa auditointia sekä peruskoulujen ja ammattikorkeakoulujen turvallisuusjohtamista. Hän on aktiivinen kirjoittaja ja on julkaissut useita riskienhallintaan ja turvallisuusjohtamiseen liittyviä artikkeleita ja oppaita.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 600€ + ALV 24 %

Koulutusmaksuun sisältyvät opetus, ohjaus ja koulutuksen materiaali. Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

Hinta ei sisällä SLY Sertifioinnin uudelleensertifiointia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Laurea tarjoaa korkeakoulutasoisia koulutuksia, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Olemme mukana organisaatioiden henkilöstön oppimisessa ja osaamisen kasvussa vaativampiin tai muuttuneisiin työtehtäviin organisaation tilanteen muuttuessa. Tarjoamme räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yrityksen tarpeisiin pohjautuen sekä eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia, joissa...

Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu