Master of SafetyTM - Turvallisuusjohdon koulutus

Kesto
Laajuus 80 opintopistettä
Hinta
10 500 EUR + alv 24 % (yht. 13 020 EUR)
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2025
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
Laajuus 80 opintopistettä
Hinta
10 500 EUR + alv 24 % (yht. 13 020 EUR)
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2025
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja koulutusorganisaation sivuilta

Master of SafetyTM - Turvallisuusjohdon koulutus

Master of SafetyTM - Turvallisuusjohdon koulutus / Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Vuonna 2016 uudistettu Master of SafetyTM -täydennyskoulutusohjelma on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville, jotka hakevat tietotaidollista lisäarvoa: strategisessa johtamisessa, turvallisuus- ja laatujohtamisessa, työturvallisuuden, -terveyden ja -hyvinvoinnin edistämisessä sekä riskienhallinnassa. Yleisiä kohderyhmään kuuluvia ammattinimikkeitä ovat mm. EHS manager, Safety manager, Safety coordinator, turvallisuuspäällikkö, -johtaja tai -asiantuntija, kehityspäällikkö sekä toimitusjohtaja.

Ohjelman viitekehyksenä on yhdistetty laatukokonaisuuden johtamismalli (IMS), ISO 45001 standardi, vastuullinen johtaminen sekä Corporate Social Responsibility -teemat. Ohjelma täydentää mm. Turvallisuustutkintoa (TUT) ja Ylempää turvallisuustutkintoa (YTU).

80 opintopisteen laajuinen Master of Safety™ -ohjelma sisältää 21 päivää lähiopetusta, kirjallisia töitä, case-esimerkkejä ja -työskentelyä sekä etäopiskelua. Ohjelmaan osallistuminen ja sen suorittaminen edellyttää hakijalta aikaisempaa alan koulutustaustaa sekä työkokemusta (=AHOT-osa). Nämä arvioidaan yliopiston hyväksymien asiantuntijoiden toimesta ennen ohjelmaan hyväksymistä.

Master of Safety™ -ohjelman kehittämisessä ovat olleet aktiivisesti mukana Finnsafe ry, Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan tuotantotalouden yksikkö sekä työhyvinvointi ja tuottavuus -tutkimustiimi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master of SafetyTM - Turvallisuusjohdon koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2025

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville, jotka hakevat tietotaidollista lisäarvoa: strategisessa johtamisessa, turvallisuus- ja laatujohtamisessa, työturvallisuuden, -terveyden ja -hyvinvoinnin edistämisessä sekä riskienhallinnassa. Yleisiä kohderyhmään kuuluvia ammattinimikkeitä ovat mm. EHS manager, Safety manager, Safety coordinator, turvallisuuspäällikkö, -johtaja tai -asiantuntija, kehityspäällikkö sekä toimitusjohtaja.

Kustannukset

10 500 € (+alv 24 %)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....

Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu