Perehdyttäminen, työnopastus ja työturvallisuus

Kesto
4 tuntia
Hinta
170 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 maaliskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 tuntia
Hinta
170 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 maaliskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Perehdyttäminen, työnopastus ja työturvallisuus

Perehdyttäminen työturvallisuusasioissa

Työtapaturmista monen yhtenä juurisyynä on puutteet perehdytyksessä ja/tai työnopastuksessa. Hyvään perehdytykseen ja työnopastukseen kuuluu myös riittävä opetus työturvallisuusasioihin. Työntekijän ja esihenkilön oppimispolulla on tärkeää heti alkuvaiheessa kiinnittää huomiota mm. oikeisiin ja turvallisiin työtapoihin, toimimiseen poikkeamatilanteissa ja oman roolinsa ymmärtämiseen päivittäisessä työnteossa.

Koulutuksen sisältö

  • Lain velvoitteet perehdyttämisessä ja työnopastuksessa
  • Perehdytys ja työnopastus prosessina
  • Miten työturvallisuus mukaan prosessiin?
  • Haasteet ja kompastuskivet
  • Työkaluja ja menetelmiä onnistumiseen
  • Työtapaturmaesimerkkejä

Koulutuksen tavoitteet

Koulutukseen osallistuja ymmärtää työturvallisuusasioiden merkityksen perehdytyksen ja työnopastuksen eri vaiheissa. Osallistuja saa tietoa hyvän perehdytysprosessin kulusta ja tunnistaa sen merkityksen. Ymmärretään myös, että perehdyttäminen ja työnopastaminen on jatkuvaa ja koskee uusien työntekijöiden lisäksi myös kokeneempaa henkilöstöä ja esihenkilötasoa eri linjaorganisaation vaiheissa.

Koulutuksen kesto on 4 tuntia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perehdyttäminen, työnopastus ja työturvallisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS 75.15NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

21 maaliskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

21 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Esihenkilöt, työsuojeluorganisaatioon kuuluvat, perehdyttäjät, työnopastajat, henkilöstöhallinto

Koulutuspaikka

Webinaari

Kustannukset

170 € + alv 24%

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen hinnasta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, kun vaihtumisesta ilmoitetaan etukäteen koulutuskoordinaattorille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perehdyttäminen, työnopastus ja työturvallisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu