Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa

Ramboll, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa

Työturvallisuuskulttuurin kehittäminen

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa -koulutus antaa työkaluja, miten työturvallisuusteemaa voi arkipäiväistää niin, että turvallisuudesta tulee vähitellen luontainen osa työpäivää ja koko organisaation sisäänrakennettua dna:ta. 

Saat teoriatason tietoa työturvallisuuskulttuurin vaikutuksesta organisaatioon ja sen tuottavuuteen, sekä tietoa työturvallisuuskulttuuriin vaikuttavista asioista. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi vinkkejä, joilla organisaatio voi kehittää heille sopivaa työturvallisuuskulttuuria.

”Koulutuksissani vuorovaikutuksella ja yhteisellä keskustelulla on tärkeä rooli.”

– Tarja Niemelin, kouluttaja

On arvioitu, että jokainen työterveyteen ja työturvallisuuteen sijoitettu euro tuottaa 2,2 euroa. Työturvallisuus on ennen kaikkea henkilöstöjohtamista sekä johdon esimerkin osoittamista. Työturvallisuus on koko työyhteisön asia, ja jokainen työntekijä vaikuttaa omalta osaltaan työturvallisuuteen ja turvallisuuden kokemukseen työyhteisössä.

Koulutuksesta saat vinkkejä työturvallisuusasioiden huomioimisesta jokapäiväisessä työssä, olit sitten johtaja, esihenkilö tai työntekijä.

Aiempaa osaamista teemasta ei vaadita, mutta on hyvä, jos osallistuja on ollut jo jonkin verran työturvallisuusasioiden kanssa tekemisissä.

Koulutuksen sisältö

  • Työtapaturmien aiheuttamat kustannukset
  • Työturvallisuuden vaikutus organisaation hyvinvointiin ja tuottavuuteen
  • Käytännön esimerkkejä työturvallisuuskulttuurin kehittämisestä
  • Vuorovaikutus muiden osallistujien kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa -koulutus soveltuu niin johdon edustajille, esihenkilöille, työsuojelutehtävissä oleville kuin myös kaikille työntekijöille.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen.

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Kouluttaja

Tarja Niemelin, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Tarjalle koulutusteeman asiantuntijuutta on kertynyt kasvavan ja kansainvälisen organisaation työturvallisuusjohtamisen myötä. Lisäksi Tarja tuntee erinoimaisesti ISO 45001 työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmän. Tarjalla on kokemusta myös sekä työsuojelupäällikkönä että työsuojelutoimikunnassa toimimisesta.

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

320,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuus ja turvallisuuskulttuuri organisaatiossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu