Työtapaturmat ja niiden tutkinta

Kesto
0,5 päivää
Kesto
0,5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työtapaturmat ja niiden tutkinta

Työturvallisuuskeskus

Työtapaturmia sattuu työpaikoilla edelleen liian paljon ja niiden tutkiminen on useassa paikassa osoittautunut haasteelliseksi. Työtapaturman sattuessa on tärkeää reagoida nopeasti ja etsiä oikeat syyt tapahtuman takana sekä tehdä niihin korjaavat toimenpiteet.

Tämän koulutuksen tarkoituksena on oppia työtapaturmien tutkintaprosessi suunnittelusta korjaavien toimenpiteiden merkitykseen. Käymme läpi eri tutkintamenetelmiä sekä tutustumme Työturvallisuuskeskuksen ilmaiseen Tapaturmatutka -työkaluun. Käymme läpi myös huomioon otettavat asiat tutkinnan ja korjaavien toimenpiteiden toteuttamisen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työtapaturmat ja niiden tutkinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työtapaturmien tutkintaan osallistuville, työsuojeluhenkilöstölle, esihenkilöille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Sisältö

-Työtapaturmien taustoja ja tilastoja
-Tutkinnan suunnittelu ja organisointi
-Menetelmiä tutkintaan
-Korjaavat toimenpiteet ja oppiminen
-Esimerkkitapaus

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%
Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen. Mikäli koulutukseen osallistuu saman päätelaitteen/yhteyden takaa useampi henkilö, tulee osallistujamäärän vastata todellisuutta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työtapaturmat ja niiden tutkinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu

NPS-palaute

NPS

NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.