Työturvallisuuskoulutus verkossa

Alertum, Verkossa
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
68 EUR + alv 24 % (yht. 84,32 EUR)
Seuraava toteutus
Aloita vaikka heti katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
68 EUR + alv 24 % (yht. 84,32 EUR)
Seuraava toteutus
Aloita vaikka heti katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työturvallisuuskoulutus verkossa

Työturvallisuuskoulutus verkossa antaa perustiedot työntekijälle turvallisesta toiminnasta yhteisillä työpaikoilla, työsuojelun yhteistoiminnasta, työympäristön vaarojen tunnistamisesta, kuormitustekijöistä ja riskien arvioinnista. Koulutuksen käynyt henkilö ymmärtää myös perehdytyksen ja työnopastuksen merkityksen sekä toimimisen hätä- tai onnettomuustilanteessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet toimia työssään turvallisesti relevantit sidosryhmät huomioiden sekä motivoida työntekijää huomioimaan turvallisuus työssään.

Preston kehittämä Työturvallisuuskoulutus sopii kaikille alasta riippumatta. Se on kehitetty vastaamaan yhteisten työpaikkojen sidosryhmien odotuksia ja standardeja, jotka ovat huomioituina koulutuksen sisällössä. Järjestämme myös TTK:n Työturvallisuuskortti®-koulutuksia.

Joissakin tapauksissa suosittelemme suorittamaan tämän koulutuksen sijaan Työturvallisuuskortti®koulutuksen. Työturvallisuuskortti® tarvitaan siellä, missä tilaaja tai muu työmaalle työskentelemään pääsyä hallinnoiva taho vaatii työskentelyn ehdoksi juuri Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortin®. Jos omalla yritykselläsi ei ole tällaista vaatimusta, etkä työskentele edellä mainitun korttivaatimuksen mukaisissa kohteissa, soveltuu sinulle hyvin myös Preston työturvallisuuskoulutus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Aloita vaikka heti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Työturvallisuusosaamista työssään tarvitsevat.

Alertum sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskoulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Alertum

Suomen johtava työturvallisuuskouluttaja Alertum –osaaminen luo turvaa

Tarjoamme eri alojen ammattilaisille laadukasta turvallisuus- ja pätevyyskoulutusta valtakunnallisesti. Ilmoittautumalla varmistat koulutuksen toteutumisen.  Palvelumme huomioivat yksilöllisesti sekä pienen että suuren yrityksen tai julkisen toimijan tarpeet henkilöstön turvallisuusosaamisen kehittämisessä. Tarjoamme osaamistamme pätevyyskoulutusten suunnittelussa, toteutuksissa ja pätevyyksien ylläpidossa. Alertumin koulutustuotteisiin kuuluvat muun...

Lue lisää kouluttajasta Alertum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu