Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Työturvallisuuskoulutus verkossa

Alertum Oy
Yhteenveto
Omaan tahtiin
60 EUR + alv 24 %
Aloita vaikka heti
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työturvallisuuskoulutus verkossa

Työturvallisuuskoulutus verkossa antaa perustiedot työntekijälle turvallisesta toiminnasta yhteisillä työpaikoilla, työsuojelun yhteistoiminnasta, työympäristön vaarojen tunnistamisesta, kuormitustekijöistä ja riskien arvioinnista. Koulutuksen käynyt henkilö ymmärtää myös perehdytyksen ja työnopastuksen merkityksen sekä toimimisen hätä- tai onnettomuustilanteessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet toimia työssään turvallisesti relevantit sidosryhmät huomioiden sekä motivoida työntekijää huomioimaan turvallisuus työssään.

Preston kehittämä Työturvallisuuskoulutus sopii kaikille alasta riippumatta. Se on kehitetty vastaamaan yhteisten työpaikkojen sidosryhmien odotuksia ja standardeja, jotka ovat huomioituina koulutuksen sisällössä. Järjestämme myös TTK:n Työturvallisuuskortti®-koulutuksia.

Joissakin tapauksissa suosittelemme suorittamaan tämän koulutuksen sijaan Työturvallisuuskortti®koulutuksen. Työturvallisuuskortti® tarvitaan siellä, missä tilaaja tai muu työmaalle työskentelemään pääsyä hallinnoiva taho vaatii työskentelyn ehdoksi juuri Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortin®. Jos omalla yritykselläsi ei ole tällaista vaatimusta, etkä työskentele edellä mainitun korttivaatimuksen mukaisissa kohteissa, soveltuu sinulle hyvin myös Preston työturvallisuuskoulutus.

Kohderyhmä

Työturvallisuusosaamista työssään tarvitsevat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskoulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Alertum sosiaalisessa mediassa

Alertum Oy

Suomen johtava työturvallisuuskouluttaja Alertum Oy – osaaminen luo turvaa

Tarjoamme eri alojen ammattilaisille laadukasta turvallisuus- ja pätevyyskoulutusta valtakunnallisesti. Ilmoittautumalla varmistat koulutuksen toteutumisen, kaikki koulutukset pidetään. Palvelumme huomioivat yksilöllisesti sekä pienen että suuren yrityksen tai julkisen toimijan tarpeet henkilöstön turvallisuusosaamisen kehittämisessä. Tarjoamme osaamistamme pätevyyskoulutusten suunnittelussa, toteutuksissa ja pätevyyksien ylläpidossa. Alertumin...


Lue lisää kouluttajasta Alertum Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alertum Oy

Kutojantie 2 B
02630 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 1624 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskoulutus verkossa täytä seuraavat tiedot: