Leipomoalan kertauskurssi

Careeria, paikassa Porvoo
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Leipomoalan kertauskurssi

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Kehitä leipomoalan taitoja, opi uusia tekniikoita ja tuo luovuutesi esiin leipomisen maailmassa. Tule mukaan Careerian leipomoalan lyhytkoulutuksiin!

Tarjoamme laajan valikoiman lyhytkursseja, jotka sopivat niin alan ammattilaisille kuin innokkaille kotileipureillekin. Olitpa sitten vasta aloittamassa uraa leipomon ammattilaisena tai haluat laajentaa jo olemassa olevaa osaamistasi, meillä on jotain sinulle.

Koulutuksemme painottuvat käytännön taitoihin ja nykyaikaisiin leipomistekniikoihin. Opit valmistamaan herkullisia leipomotuotteita aina tuoreista leivistä houkutteleviin leivonnaisiin. Kouluttajamme ovat alansa ammattilaisia, jotka jakavat kanssasi arvokasta tietoa ja vinkkejä.

Koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää taitojasi, laajentaa osaamistasi ja verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipomoalan kertauskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipomoalan kertauskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu