🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Hinta
400 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Hinta
400 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Leipomoalan erikoisammattitutkinto / Stadin AO

Kehity leipomoalan ammattilaisena

Leipomoalan erikoisammattitutkintoon sisältyy kolme tutkintonimikettä, joita ovat kondiittorimestari, leipomoteollisuuden mestari ja leipurimestari.

  • Kondiittorimestari osaa ideoida, suunnitella ja valmistaa konditoriatuotekokonaisuuden, taitotyön ja konditorian erikoistuotteita.
  • Leipomoteollisuuden mestari osaa ideoida, suunnitella ja valmistaa leipomoteollisuuden tuotekokonaisuuden.
  • Leipurimestari osaa ideoida, suunnitella ja valmistaa leipomotuotekokonaisuuden, taitotyön ja leipomon erikoistuotteita.

Leipomoalan erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö osaa työskennellä hygieenisesti, turvallisesti ja ergonomisesti sekä noudattaa yrityksen omavalvontaohjelmaa.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittanut henkilö osaa johtaa leipomoalan yrityksen liiketoimintaa, vastata henkilöstöstä ja yrityksen hankintaprosessista ja henkilöstön perehdyttämisestä. Lisäksi tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnitella ja johtaa tuotannon kehittämisprojektin tai suunnitella ja toteuttaa leipomoalan tuotekehityskokonaisuuden.

Tutkinnon suorittanut henkilö hallitsee tutkinnon osien valinnoista riippuen kansainvälisen leipomoalan kilpailutoiminnan sekä jälkiruokakokonaisuuden ideoinnin, suunnittelun ja toteutuksen.

Alan työtehtävät

Leipomoalan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia leipomoissa, konditorioissa ja teollisissa leipomoissa valmistus- tai esimiestehtävissä. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Haku koulutukseen

Leipomoalan erikoisammattitutkintoon valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Valintaan vaikuttaa työkokemus alalta ja aiempikoulutus (leipomoalan ammattitutkinto), lisäksi työpaikka alalta. Kutsu toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinnon rakenne

Leipomoalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu (valitusta tutkintonimikkeestä riippuen):

  • pakollisista tutkinnon osista (60 tai 120 osaamispistettä) ja
  • valinnaisista tutkinnon osista (60 tai 120 osaamispistettä).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipomoalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: jatkuva haku

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet elintarvikealalla ja haluat syventää ammattitaitoasi ja suorittaa leipurimestarin erikoisammattitutkinnon.

Koulutuspaikka

Stadin AO, Prinsessantien toimipaikka
Prinsessantie 2, 00840 Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 400 €. Osallistujan tulee varautua henkilökohtaisten työvälineiden ja -vaatteiden hankintaan koulutuksen aikana.

Aikuisopiskelijana sinulla on työ- ja elämäntilanteesta riippuen erilaisia vaihtoehtoja opintojen rahoittamiseen. Oikeus erilaisiin tukiin on hyvä selvittää hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, sillä monet taloudellisista tukimuodoista vaativat etukäteisjärjestelyjä ja sopimista. Voit myös kääntyä oppilaitoksen kuraattorin tai opintosihteerin puoleen, jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipomoalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Stadin AO on Suomen suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Meillä opiskelee noin 22 000 nuorta ja aikuista. Teemme monipuolista koulutusyhteistyötä myös organisaatioiden kanssa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu